Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Napotkani w trasie...
Jestemoryginalna:
A Ty zamiast mnie zaprosić do domku, tudzież samochodu, to o wizę pytasz :P Koleżanka moja mieszkanie kupiła w tej chronionej części osiedla i mnie zaprosiła do siebie :D
TYGRYS3:
ups... ;D walec będziesz miał odwiedziny :-R
Jestemoryginalna:
Przyjadę do Niego w seksownej białej koszulce z napisem Ratownik Medyczny i całą aparaturą, coby go móc odratować, jak zejdzie z wrażenia po ujrzeniu mnie :D
Pavel:
--- Cytat: Jestemoryginalna w Wrzesień 26, 2010, 12:34:50 pm ---Tak, miał. Kociaka miał ślicznego :) Próbowałam zapamiętać rejestrację, ale chyba nie wyszło, bo pamiętam tylko, że zaczynała się od SK :D Nie jestem pewna czy jakaś 1 i 4 nie występowała, ale tu mogę się mylić.
--- Koniec cytatu ---
e to chyba nie mój kocur, choć czas i miejsce by się zgadzały,
a tak poza tym to 2 nowe xj, srebrny i jakiś ciemny ostatnio widziałem, jeden w Katowicach drugi w Tychach, w sobotę xj40 i xj6(x300) w okolicach Żywca
Jestemoryginalna:
Pavel, na pewno był czarny i na pewno miał kota na masce i rejestracja była SK. Co do tych numerów, to mogłam je wymyślić lub źle zapamiętać. Stałyśmy wtedy z koleżanką na przystanku autobusowym, obok jest ING bank i jakiś sklep typu biedronka czy inny polomarket, bo dokładnie nie pamiętam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej