Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Napotkani w trasie...

<< < (93/121) > >>

arghaill:
Pozdrowionka dla srebrnego X-Type'a (KNS) widzianego w Nowym Targu na ślimaku na Zakopane -> zacny egzemplarz :)

Jestemoryginalna:
Kochani machający w jaguarach! Nie przejmujcie się, mam gorzej ;) Jeżdżę mercedesem... i jak tu dać znać takiemu, co jaguarem pomyka, że "hej, zarąbiste masz auto, podoba mi się i też takie chcę!"?

A dziś pozdrowienie wędruje do kogoś, kto około 16.45 jechał w okolicy Zbrosławic/Kamieńca (śl.), chwilkę był przede mną, tak jak ja skręcił w lewo na Wieszową i już miałam nadzieję, że do ronda sobie pomkniemy jeden za drugm, a tu się przy sklepie zatrzymał :D Ja trochę też :P Auto ciemne, czarne może, ale głowy nie dam, równie dobrze mogło być np. bardzo ciemnozielone. Tablice SG, model nie mam pojęcia jaki, bo na wygląd nie umiem poznać, a napisów z tyłu nie miał...

:)

Jedrzej:
Dzisiaj, w Gdańsku na świętokrzyskiej, ze słuchawkami w uszach,  jakiś xj, w kierunku straszyna. Mrugnąłem esem, i nic...

brys:
Pozdrowienia dla właściciela czarnego/granatowego X308 spotkanego pod McDonalds'em w Bydgoszczy, ja jechałem swoim X308 i sobie pomachaliśmy, także raczej wiadomo o kogo chodzi ;D

aro:
Pozdrowienia dla kolegi tramwaj23 mijanego przed chwila w Zatorze,ładne to Twoje "złotko" :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej