Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Napotkani w trasie...

<< < (68/121) > >>

RedOctober:
Ja dzisiaj jak jechałem Kangurem z kolegą mijałem na przejeździe na starołęce czarnego XF. Niestety właściciel nie jest zainteresowany członkostwem w klubie bo to tylko samochód firmowy który ma pracować na siebie a jak zarobi już na siebie zostanie wymieniony na cos nowszego. :-cry

Dzikus:
No będę przeciągał tylko jak wam brakuje mi jakiejś wizytówki lub broszurki, a głupio na światłach czy pod sklepem lecieć do klienta i opowiadać mu o klubie i na bilecie pisać adres WWW.... Coś trzeba z tym zrobić, co Wa-wy, to jak pozbierać z tamtąd koty, to klub należał by do nich - to fakt. Ale Marcus jest we Wa-wie, a my w reszcie Polski  :-gwizd

Maciejcat:
dzikus
kuzynka zajmuje się reklamą zrobiła mi projekty wizytówek , ulotki reklamowe , stronki internetowej po niedzieli ma mi  powiedzieć ile by kosztowały takie wizytówki dam ci zanć

Kocur666:
Pozdrowienia dla Zielonego X-type na numerach Kr widzianego dziś w Krakowie, złotego S-type na numerach WM, z którym mijałem się na wjeździe do Krakowa od strony Kielc i dla srebrnego X-type na numerach EOP, z którym mijałem się między Krakowem a Jędrzejowem, ja jechałem w stronę Kielc... :P

Maciejcat:
wczoraj mijałem złota S-kę w Poznaniu pozdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej