Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Napotkani w trasie...

<< < (65/121) > >>

Jaguar Parts:
Ooo nie znam tego auta. A białe są mega rzadkie i znać go powinienem skoro z moich okolic. Sławku widzę, że Twoja fura już jednak nie stoi tam gdzie zawsze :-gwizd

slavek:
No białych mało... A kotek nie stoi tam bo zrobiłem jak mówiłem  :-gwizd a jakieś 2 tygodnie temu jak jechałem przez Kozy to chyba widziałem po lewej stronie Twojego 6.0 ale niestety czas mnie gonił i nie mogłem wstąpić na podziwianie  :-wstyd

tomasz:
pozdrowienia dla maciejcat mijaliśmy się w 1 święto w Naramowicach

Maciejcat:
witaj  pozdrowiam
ale ślepota ze mnie nie widziałem byliśmy zapalić " świeczki " na cmentarzach i Świątecznych  :-mikolaj odwiedzinach u rodziny

Połączono

pozdrowienia dla pędzących  wczoraj  wieczorem XJ na Kościuszki X na Piątkowie w Poznaniu   :-yipee

Połączono

pozdrowienia dla kierowcy zielonej S-ki który wpuścił srebrna octavie na Zamenhofa o okolicy stacji Shella

RedOctober:
Jeśli zielony XJ wczoraj około 19-tej na Kościuszki to przyznaję się że to mój kocurek pomykał.

--- Cytat: maciejcat w Grudzień 31, 2013, 13:26:32 pm ---pozdrowienia dla kierowcy zielonej S-ki który wpuścił srebrna octavie na Zamenhofa o okolicy stacji Shella

--- Koniec cytatu ---

A gdzie na Zamenhoffa jest stacja Shella????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej