Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Napotkani w trasie...
Dzikus:
--- Cytat: RedOctober w Wrzesień 01, 2013, 19:20:13 pm ---Ja dzisiaj widziałem dwa czarne X-Type w galerii Malta oraz jasnoniebieskiego pod galerią. Oraz czarny XF na zamenhoffa przed rondem Rataje, kierowca wraz z pasażerką oglądali mojego kota przez szybę rozjechaliśmy się on pojechał w prawo na rondzie a ja prosto. :-bry
--- Koniec cytatu ---
No i gdyby były wizytówki klubowe.... eeech :(
RedOctober:
--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 01, 2013, 19:29:11 pm ---
--- Cytat: RedOctober w Wrzesień 01, 2013, 19:20:13 pm ---Ja dzisiaj widziałem dwa czarne X-Type w galerii Malta oraz jasnoniebieskiego pod galerią. Oraz czarny XF na zamenhoffa przed rondem Rataje, kierowca wraz z pasażerką oglądali mojego kota przez szybę rozjechaliśmy się on pojechał w prawo na rondzie a ja prosto. :-bry
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie posiadam takowych :-gwizd :-gwizd
Dzikus:
--- Cytat: RedOctober w Wrzesień 01, 2013, 20:45:28 pm ---
--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 01, 2013, 19:29:11 pm ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie posiadam takowych :-gwizd :-gwizd
--- Koniec cytatu ---
Ja mam wzór klubowy, nawet parę wydrukowałem, ale kiepska rozdzielczość i jakość beznadziejna, a dla całego klubu, to drukarnia robiła by przez miesiąc i musiał bym sprzedać swojego Kota :D
RedOctober:
A możesz mi podrzucić na maila wzór?? :-K
Dzikus:
--- Cytat: RedOctober w Wrzesień 01, 2013, 21:08:33 pm ---A możesz mi podrzucić na maila wzór?? :-K
--- Koniec cytatu ---
Jasne, tylko mi podaj na privat
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej