Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Napotkani w trasie...
Y-1 Yonek:
07.08.2013 Port darlowo stal czarny x-type 2.2d rej. WN 73xxE To ktos z bractwa?? Kot w Bardzo ladnym stanie :-super
Maciejcat:
:-yipee
a ja wysyłam pozdro dla właściciela zielonej butelki S typa który stał przed hotelem Stary Dziwnów 14, 15 lub 16 08 13
po oglądałem go z radością na buzce i z tęsknotą do swojego miał statuetkę kota na masce niestety rejestracji i dokładnej daty nie kojarzę bo na wakacjach byłem z zawodowcami strażakiem i BHP-owcem pewnej korporacji a oni mają stresująca pracę wiec wykupują rodzinne wakacje od stresujące
patrzyłem na S typa a ludzie na mnie jak na wariata ale co tam :-tylko
a jeszcze pozdro dla żeglarzy z Pleszewa którzy przypłynęli do Dziwnowa niestety nie mieli siły płynąć dalej zacumowali w pobliskiej knajpie i tam oddawali się zabiegom- piwnym kompielą SPA i tak jestem pełen podziwu dla nich :-clap :-clap :-clap
a i jeszcze pozdro dla srebrnego S typa z przyciemnianymi szybami PNT który jechał dziś około godziny 15-16 w okolicach Areny, ul Reymonta w Poznaniu chyba z całą kocią rodziną :-clap :-clap :-clap :-A
pozdrowienia dal wszystkich jago poznaniaków i kocuro wielkopolan
:-yipee :-yipee
Jaguar Wroc³aw:
Przez Długołękę ciemnowiśniowy XJ 40 leciał dziś rano.... kto to ?
Dzikus:
Pozdro dla S-Typa zielona butelka po lifcie z nr PKE, ale raczej to nikt z naszych, bo bym go znał :-gwizd
BOGDA:
pozdrowienia
zaparkowany na Grodziskim deptaku...
oryginalny kolor :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej