Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Napotkani w trasie...
RedOctober:
W mojej okolicy parkują jeszcze cztery kotki i nigdy nie moge spotkać ich właścicieli aby sprawdzić czy nie są z forum. ( czarny x308, czarny S-type, srebrny X-type oraz niebiesko-srebrny X-type) Poznań okolice Grochowskiej oraz Marcelińskiej
Skubi:
Zielony XJ 308 Daimler dziś na parkingu Auchan w Częstochowie :) Pozdrawiam!
Mr_Daimler:
Witam Wszystkich
To było jakoś we wrześniu 2011 roku. Jechałem moim Daimlerem XJ40 na angielskich blachach autostradą A4, w kierunku z Wrocławia na Gliwice. To było gdzieś pomiędzy tymi miastami, ale nie pamiętam gdzie dokładnie. Jechałem sobie pamalutku żeby jak najmniej spalić ale gdzieś na zakręcie, daleko daleko z przodu mignął mi znajomy kształt, najpiękniejszego auta na świecie. Wdepnąłem gaz i po chwili już wiedziałem ze miałem racje, to był X300 (ewentualnie x308, ale raczej x300) koloru czarnego (ewentualnie ciemnozielonego, w przypadku tego koloru trzeba podejść do auta naprawdę blisko by to stwierdzić), bardzo zadbany ładny egzemplarz. Jeszcze go nie dogoniłem nawet a kierowca już z daleka włączył awaryjne bo też zobaczył mnie we wstecznych lusterkach :) Gdy zrównałem się z nim pokazaliśmy sobie na wzajem :-super :D to było fajne. Po chwili go wyprzedziłem i jechaliśmy blisko siebie, potem on mnie, potem zaś ja jego i tak jechaliśmy dobre 100 km :) Potem zwolniłem i kontynuowałem moją spokojna jazdę (120-130 km/h), bo jadąc z nim (140-150 km/h) zauważyłem że średnie spalanie skoczyło mi z 11.3 na 11.4 litra/100km, a w czasie tej podróży miałem udowodnić sobie i przede wszystkim żonie że auto to jak na 4 litrowy silnik wcale aż tak dużo nie pali :P
Jeśli osobnik ten jest tu na forum to pozdrawiam :) Masz fajną brykę !
BlackV6:
Pozdrwiam właściciela czarnego XJ rej.SG który stał wczoraj pod urzędem miasta w Gliwicach ;D na pierwszy rzut oka myślałem że kolega Tomda z Zabrza nas odwiedził identyczny samochód
Pirat:
Pozdrawiam kolesia w czarnym XF który dziś w Gdańsku z gestem wpuścił mnie przed siebie :-thank
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej