Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Napotkani w trasie...
Konradop:
Wczoraj ok 11:00 na parkingu przy M1, czarny śliczny czarny X-type na krakowskich rejestracjach. :-super
Pozdrowienia od tego jasno grafitowego stojącego obok :) ;D
szczypior:
wczoraj ok 10 na trasie szczecin świnoujście granatowy s-type z imienną rejestracją
..JAG
kogutki:
dzis stacja orlen ursynow zloty x350, pulawska na mokotowie srebryny s-type. pozdrawiam !!
Rob_W:
Ja dzisiaj gdzie bym się nie ruszył z domu, tam widziały Jaguary - najpierw czarny X na skrzyżowaniu / rondzie na górczewskiej - prymasa tysiąclecia, potem kolejny X - tym razem złoty na parkingu w Wola Parku, a przed chwilą na terenie osiedla górczewska stał przepiękny ciemny typ :) granatowa (lub czarna) X350ka z czarnym wnętrzem na blachach WB 2***E z ostatnich lat produkcji (po lifcie). Cudo ... :-K Pozdrawiam! :)
Jestemoryginalna:
Cześć chłopaki i dziewczyny :) Może nie w trasie, ale w Atlusie w Katowicach stoi na wystawie śliczny czarny XF. Tylko zakurzony ;(
Auć, ręce mnie bolą, byłam na siłowni zrobić parę ćwiczeń na bicepsy, któych nie mam i takie są efekty :P Zaraz idę do domu. 32 km. Tak, wiem, oszalałam, ale co zrobię, że nie umiem wysiedzieć w autobusie, bo mnie nosi :P
Buziak dla każego jaguaromaniaka, taki walentynkowy bonus ode mnie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej