Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

sprzęgło w X-type

<< < (3/13) > >>

wiadereczko:
Nie wiem jak w 3.0 ale w 2.2D za wymianę sprzęgła i koła zamachowego wyszło koło 1000 funtów za części + dużo za robociznę - dzięki bogu na gwarancji

Godan:
Czy macie nowe doświadczenia ze sprzęgłem Jaguar X-Type 2,5 2001 manualna skrzynia biegów. W zeszłym roku wymieniałem jak go kupiłem- zastrzegam że nie robiłem sobie żadnych startów jak w F-1, w trasie owszem, obecnie zima , podjazdy pod zaśnieżone krawężniki , zaspy no i pewnie poprzedni mechanik coś spieprzył... itp. Prawdopodobnie mam spalone sprzęgło. Wyłączyło mi napęd i holowali mnie do warsztatu. Znów koszty. Jak to wyglądało u was? Czy sprzęgło w tym typie Jaga jest takie samo jak w Fordzie Mondeo ???

kogutki:
sprzeglo jest taki sam w mondeo 2,5 / 3,0 nr 3S71 7540 WA albo 3S71 7540 VA

Godan:
No super dzięki za pomoc fajnie , że można na Ciebie liczyć !!! Pozdrawiam !!!!!!!!

Innowierca:
Godan Ty to jesteś cierpliwy człowiek. Jak nie panel, to woda, teraz sprzęgło a Ty cały czas ze spokojem podchodzisz do zaistniałej sytuacji. Jestem pełen podziwu. Mam teraz problem z moim innym autem (V70tdi), konkretnie przy niższych temperaturach auto nie chce odpalać i nikt nie wie czemu tak się dzieje i powiem Ci że po miesiącu zmagań mam ochotę zepchnąć ten samochód do Wisły... :-zly

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej