Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

warsztat slask

(1/3) > >>

norton952:
witam posiadam jaguara xk8 jak i jestem wlascicielem serwisu opon i mechaniki samochodowe w bytomiu  wroclawska 54d telefon794301883  naprawiam u siebie jaguary narazie tylko mechanike ale elektronike bede robil gdzies za 2-3 miesiace w tej chwili mam u siebie xj z 97 i 93 wymieniam uszczelki pod glowica,rozrzad,uszczelniacze zawieszenie ,klocki oleje jak bede mogl pomoc to zapraszam swojego kota tez robie u siebie mam to szczescie ze posiadam mechanika ktory ma pojecie i v12 tez mial okazje robic!nie  pisze ze jest idealem ale ale problemow z jagami nie mamy dajemy rade ,koncze bo mi zaraz napisza ze sie chwale hehehehheheheeehehh! :-tylko

autoklima:
witam w gronie warsztatowych posiadaczy jaguatrów jeśli będziesz miał jakieś problemy z klimą bądź elektryką zapraszam

marcin77:
No to wiem gdzie bede naprawial kotka

szpulek:
Dzieki norton952, niedlugo bede potrzebowal zrobic pare rzeczy to sie odezwe, olej w skrzyni zmieniacie? pzdr

Jar:
W związku z piękną reklamą mam pytanie do "Autoklimy"  co  o tym sądzisz? http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,4350.0.html    :-A

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej