:)czesc
dorzuce swoje 3 grosze do dyskusji jesli mozna
emil-/Przekladka niema najmniejszego sensu.Iszczerze jest poprostu to nie oplacalne/
nie,nie---tu sie z toba nie zgodze poniewaz rozne sa sytacje w zyciu i roznie ktos staje sie posiadaczem auta.
pytanie moje o koszta spowodowane bylo tym tym ze chce dac auto na prezent ,
wiec juz sie oplaca go przerzucic /przynajmniej w mojej sytuacji/,
poniewaz prezentobiorca ma go za ....okolo6-10tys.-/tak jak pisal papryk o kosztach./
emil-/Ale swoja droga jezeli przelozysz to i tak bedziesz sie bujal ze sprzedarza tego auta./
:)nawet nie ma takiej opcji zebym sprzedal to auto,nie takie bylo np moje przeslanie w pytaniu ,nawet jesli bedzie biegal w polsce.nie chce robic tego na sprzedaz tylko dla siebie.
ewentualnie jesli juz to zostanie na organy ale po uzgodnieniu z rada domowa.
emil-/Jak dugo jestes w u.k i jak dugo masz to auto na siebie/
:)nie widze zwiazku z tematem---ale odpowiem jesli o mnie chodzi-5lat--auto mam rok.jest to moj 4 pojazd w uk.
emil-/A co do przekladki to wogole nie wchodzi w rachube poprostu nie bede psul auta.Jak mi sie uda to dam ci znac./
:)oczywiscie nie chodzi o psucie auta--a jesli ci sie uda to napisz bo napewno wielu to interesuje.
:)busy.4x4 osobowe inne.
tak papryk zgadzam sie z toba
ceny rozne-przerozne.
a jesli chodzi o tematy techniczne przerobek to tez jest podobnie ,w jednym latwiej w innym trudno.
:)masowy import z uk do pl--ciekawy temat ale mysle ze na inna audycje.
:)reasumujac;
rozne sa sytacje jesli chodzi o posiadanie i przerabianie i roznie sie do tego podchodzi.
nie mozna wszystkich wkladac do jednego wora.
na obecna chwile ,po przeczytaniu w/w textow oplacalna dla mnie jest zmiana.
goraco pozdrawiam i jesli temat bedzie sie ciagnal dalej chetnie wyraze swoje zdanie na niektore sprawy w tej kwestii.
.
ps.pisze i mam na mysli tylko model xj6 --ten co ma papryk na zbyciu nie o innych mlodszych autach.
/jaguar pow.2000/