Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
tapicerka
qbaty:
fakt - to było wejście smoka ;D
LUXOREK:
--- Cytat: macho w Marzec 19, 2008, 15:00:35 pm ---Forumowiczu Robespierre mam prośbę. Jak będziesz następnym razem w UK kup ten zestaw za 10 funtów i przywież na Mazury. Wypijemy pół litra i jeszcze zaoszczędze 20 zł. aha i potrzebuję na jutro bo jadę do rodziców mojej dziewczyny i skóra musi błyszczeć jak nowa
--- Koniec cytatu ---
szacuneczek dla kolegi :-10points
--- Cytat: Gerry w Marzec 19, 2008, 17:42:56 pm ---Hahaha grunt to dobre wejście mieć. W sumie to jeszcze nikt nie wzbudził na początku tak wielu emocji, no może gość co się chwalił e-typem, którego nie miał.
Dobrze by było robespierre jak byś się na początku przedstawił, jak to czyni każdy kto się tu zapisuje.
Peace and love.
--- Koniec cytatu ---
był taki jeden jeczcze krytyk, jeżli mwa o emocjach;D
Robson:
Kolego Robespierre. Najwyraźniej niezbyt dokładnie przeczytałeś mój post. Na naszym forum nie ma żadnych sekt ani układów i nikt nikomu nie płaci żadnej prowizji. Sam sprzedaje części do Jaguarów i mam klientów wśród forumowiczów, I kupują części nie dlatego że mam tanio czy drogo, ale dlatego że mają pewność że będzie to uczciwa i żetelna transakcja. Jagoholik ma poważanie wśród naszego grona za swoją dużą wiedze w temacie i dlatego też większośc forumowiczów od razu uderza do niego bo wiedzą że mają sprawe od razu załatwioną.
Mój post był skierowany ze względu na troche obraźliwy ton twojej wypowiedzi, bo nikogo to nie obchodzi skąd dana osoba wzieła kase na swojego Jaguara.
LUXOREK:
Poza tym skoro kogoś stać to chyba dobry musi być w tym a co robi. Nawet jeżeli miałby monopol na Gliptone to wieększość musiałaby od niego kupować, rynek dyktuje warunki i tylko debil nie wykorzystałby tego.
Te xjr'y to kłują jednak postaci drugoplanowe. Przerobiłem to również.
torebka:
Chciałabym zdementować krążące w tym wątku bezpodstawne plotki i oskarżenia.
Po pierwsze:
--- Cytat: robespierre w Marzec 19, 2008, 12:25:28 pm ---Jasne ze jeżeli taki Jagoholic ma monopol (własnie wspieramy przez to jego forum)
--- Koniec cytatu ---
Jagoholik nie jest właścielem tego forum - masz błędne informacje. Forum jest własnością Stowarzyszenia a tym samym wszyskich klubowiczów.
Po drugie: czy posiadanie 13-sto letniego Jaguara świadczy o rzekomej fortunie jego posiadacza ???
A po trzecie i chyba najważniejsze - XJR nie jest własnością Jagoholika tylko moją. KONIEC!!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej