Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

tapicerka

<< < (4/9) > >>

V12:

--- Cytat: robespierre w Marzec 18, 2008, 19:20:49 pm ---juz wiem skąd ten jagoholic ma xjr.
--- Koniec cytatu ---

To nakup sobie w USA Gliptonów za 8$ to też zarobisz na XJR-a  ;D

Robson:
Uważam że każdy z nas w dowolny sposób wybrany przez siebie zarabia na swojego Jaguara, tak więc myśle że wypominanie komuś skąd ma pieniądze na Jaguara jest troche nie na miejscu.

Poza tym nikt nie każe ani nie zmusza nikogo do zakupów u Jagoholika, jak również nikt nie ma patentu na niskie ceny. To jest wolny rynek a każdy nabywca ma wolną wole.
Kupując Jaguara też bierze się pod uwage cene, nie kupuje się tych najdroższych

Ja osobiście robiłem u niego zakupy i jestem z jego usług i cen bardzo zadowolony.

ja$:
ja tez kupowałem u Jagoholika i polecam go bo jest pewny człowiek....i słowny... :-V :-V, a że  ma xjr zapracował na niego !!! :-10points :-10points

macho:
widzę że wywołałem awanture z powodu różnicy 21 zł. Ludzie jesteśmy rozsiani po całej Polsce. Jeśli ktoś woli pofatygować się osobiście do Jagoholica gdzieś chyba pod Warszawę to rzeczywiście zaoszczędzi 21 zł na przesyłce. Mnie podróż kosztowała by kilka stów i myślę że wielu z nas również. I nikt nikogo nie zmusza by robił zakupy u Jagoholika. Ja wiem swoje że nie zmienię sklepu

artleks:

--- Cytuj ---
juz wiem skąd ten jagoholic ma xjr.

--- Koniec cytatu ---

czlowieku zabierz sie do roboty to tez bedziesz mial -  :-thumpdown :-thumpdown

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej