Autor Wątek: tapicerka  (Przeczytany 22409 razy)

Offline V12

• JCPF Club Member
  • Forumowicz Executive
  • Nowe czê¶ci zamienne Jaguar Daimler tel. 5O61122O4
    • V12.com.pl
Odp: tapicerka
« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 18, 2008, 21:47:57 pm »
juz wiem skąd ten jagoholic ma xjr.

To nakup sobie w USA Gliptonów za 8$ to też zarobisz na XJR-a  ;D
XJR-S 6.0 Asprey#99

Robson

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Marzec 18, 2008, 21:56:03 pm »
Uważam że każdy z nas w dowolny sposób wybrany przez siebie zarabia na swojego Jaguara, tak więc myśle że wypominanie komuś skąd ma pieniądze na Jaguara jest troche nie na miejscu.

Poza tym nikt nie każe ani nie zmusza nikogo do zakupów u Jagoholika, jak również nikt nie ma patentu na niskie ceny. To jest wolny rynek a każdy nabywca ma wolną wole.
Kupując Jaguara też bierze się pod uwage cene, nie kupuje się tych najdroższych

Ja osobiście robiłem u niego zakupy i jestem z jego usług i cen bardzo zadowolony.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2008, 21:59:58 pm wysłana przez Robson »

ja$

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 18, 2008, 22:33:03 pm »
ja tez kupowałem u Jagoholika i polecam go bo jest pewny człowiek....i słowny... :-V :-V, a że  ma xjr zapracował na niego !!! :-10points :-10points

macho

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 19, 2008, 06:44:44 am »
widzę że wywołałem awanture z powodu różnicy 21 zł. Ludzie jesteśmy rozsiani po całej Polsce. Jeśli ktoś woli pofatygować się osobiście do Jagoholica gdzieś chyba pod Warszawę to rzeczywiście zaoszczędzi 21 zł na przesyłce. Mnie podróż kosztowała by kilka stów i myślę że wielu z nas również. I nikt nikogo nie zmusza by robił zakupy u Jagoholika. Ja wiem swoje że nie zmienię sklepu

artleks

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 19, 2008, 09:37:01 am »

juz wiem skąd ten jagoholic ma xjr.

czlowieku zabierz sie do roboty to tez bedziesz mial -  :-thumpdown :-thumpdown

Gerry

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 19, 2008, 11:20:20 am »
Nie no żenują mnie taka postawa jaką prezentuje robespierre  :-zly. Proponuje Ci zmienić nick na kowalski, bo takie gadki odzwierciedlają najgorsze polskie przywary narodowe (Boże żeby sąsiadowi było gorzej, żenuła).

robespierre

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 19, 2008, 12:25:28 pm »
Forumowiczu Suvereign Robson, dlaczego tak sie denerwujesz? Ja przecież tylko pokazywałem alternatywę
do zakupów u jagoholica, a myślałem, że po to jest takie forum, gdzie użytkownicy sobie pomagają  i
informują gdzie kupić, i  co najtaniej. Nie wiedziałem iz tu rządzi sekta, a guru jest Jagoholic i forumowiczom
tylko wolno u niego kupić "towar". Może Forumowicz Robson i Forumowicz Macho, którzy robią taką
skuteczną reklamę dla sklepu Jagoholica dostaja 10% prowizji?

Gliptone jest dobrym produktem, poznałem go 5lat temu jak byłem u siostry w New Jersej, a tam się to
sprzedaje za 15 dolców za komplet, jak jest sobota albo jakieś swięto to jeszcze minus 50% rabat bo
tam tak mają. W UK taki komplet sie sprzedaje za 10 Funtów. A oni jakoś na tym zarabiają, tylko że nie
fortunę.

Pamiętam jeszcze czasy, jak telewizor z importu tutaj kosztował dokładnie 3 razy tyle, jak ten sam model
w holandii. Teraz to mamy media-markt, a ja tylko mowię, iż Gliptone to własnie też jest nie "dla idiotów"...

Jasne ze jeżeli taki Jagoholic ma monopol (własnie wspieramy przez to jego forum), to moze żądać 3 razy tyle
ile produkt naprawdę jest wart. Ale już nie te czasy. Każdy, który ma trochę oleju w głowie sobie sprawdzi
ile taki sam produkt kosztuje w Europie, to jest własnie pomysł wspólnego rynku, ale my Polacy tego za bardzo
nie rozumiemy skoro Europa to tylko zagrożenie, plagą Niemców, oraz sluby homoseksualistów. Widzę że
Pan Forumowicz Robson tak jak nasz Prezydent jeszcze żyje w starych czasach.

Nie mam zamiaru zarabiać na Forum, jestem czesto w UK i mogę tam kupić Gliptone i nie tylko ale nie
jestem jedynym, przecież na tym forum. Są nawet ludzie z angli i maja to za grosze i nic nie mowią
bo nie wolno zepsuć szefowi Jagoholicowi interesu.

Przepraszam jezeli przeszkodziłem we wspólnej adoracji jedynym handlarzom Gliptome na świecie dla
Polaków, chciałem dobrze ale wyszło jak u nas zawsze. Co to za kraj ....

Robert Kowalski-Robespierre

qbaty

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 19, 2008, 12:55:53 pm »
(...) Ja przecież tylko pokazywałem alternatywę do zakupów u jagoholica, a myślałem, że po to jest takie forum, gdzie użytkownicy sobie pomagają  i informują gdzie kupić, i  co najtaniej.
(...) Nie wiedziałem iz tu rządzi sekta, a guru jest Jagoholic i forumowiczom tylko wolno u niego kupić "towar". Może Forumowicz Robson i Forumowicz Macho, którzy robią taką skuteczną reklamę dla sklepu Jagoholica dostaja 10% prowizji?
(...) ale my Polacy tego za bardzo nie rozumiemy skoro Europa to tylko zagrożenie, plagą Niemców, oraz sluby homoseksualistów. Widzę że Pan Forumowicz Robson tak jak nasz Prezydent jeszcze żyje w starych czasach.
(...) chciałem dobrze ale wyszło jak u nas zawsze. Co to za kraj ....

Robert Kowalski-Robespierre

Chęci może miałeś dobre, ale sposób w jaki to zrobiłeś przypomina mi właśnie tych, których tak krytykujesz - podejrzenia, układy, spiski...

A nie przyszło Ci do głowy, że może niektórzy są skłonni zapłacić nawet troche więcej, ale mieć komfort doskonałej obsługi ze strony Jagoholika (np. pomoc techniczną w przypadku części) i, co równie ważne, a może nawet ważniejsze, towar w domu następnego dnia po zamówieniu, co jest niewykonalne w przypadku zamówień z zagranicy ?

ps. nie jestem członkiem żadnego układu/sekty, w skład którego miałby wchodzić Jagoholic lub którykolwiek z forumowiczów

macho

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 19, 2008, 15:00:35 pm »
Forumowiczu Robespierre mam prośbę. Jak będziesz następnym razem w UK kup ten zestaw za 10 funtów i przywież na Mazury. Wypijemy pół litra i jeszcze zaoszczędze 20 zł. aha i potrzebuję na jutro bo jadę do rodziców mojej dziewczyny i skóra musi błyszczeć jak nowa

Gerry

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 19, 2008, 17:42:56 pm »
Hahaha grunt to dobre wejście mieć. W sumie to jeszcze nikt nie wzbudził na początku tak wielu emocji, no może gość co się chwalił e-typem, którego nie miał.
Dobrze by było robespierre jak byś się na początku przedstawił, jak to czyni każdy kto się tu zapisuje.
Peace and love.

qbaty

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 19, 2008, 18:21:32 pm »
fakt - to było wejście smoka  ;D

LUXOREK

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 19, 2008, 19:08:11 pm »
Forumowiczu Robespierre mam prośbę. Jak będziesz następnym razem w UK kup ten zestaw za 10 funtów i przywież na Mazury. Wypijemy pół litra i jeszcze zaoszczędze 20 zł. aha i potrzebuję na jutro bo jadę do rodziców mojej dziewczyny i skóra musi błyszczeć jak nowa

szacuneczek dla kolegi :-10points

Hahaha grunt to dobre wejście mieć. W sumie to jeszcze nikt nie wzbudził na początku tak wielu emocji, no może gość co się chwalił e-typem, którego nie miał.
Dobrze by było robespierre jak byś się na początku przedstawił, jak to czyni każdy kto się tu zapisuje.
Peace and love.

był taki jeden jeczcze krytyk, jeżli mwa o emocjach;D
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2008, 19:32:00 pm wysłana przez Robson »

Robson

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 19, 2008, 19:31:22 pm »
Kolego Robespierre. Najwyraźniej niezbyt dokładnie przeczytałeś mój post. Na naszym forum nie ma żadnych sekt ani układów i nikt nikomu nie płaci żadnej prowizji. Sam sprzedaje części do Jaguarów i mam klientów wśród forumowiczów, I kupują części nie dlatego że mam tanio czy drogo, ale dlatego że mają pewność że będzie to uczciwa i żetelna transakcja. Jagoholik ma poważanie wśród naszego grona za swoją dużą wiedze w temacie i dlatego też większośc forumowiczów od razu uderza do niego bo wiedzą że mają sprawe od razu załatwioną.

Mój post był skierowany ze względu na troche obraźliwy ton twojej wypowiedzi, bo nikogo to nie obchodzi skąd dana osoba wzieła kase na swojego Jaguara.

LUXOREK

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 19, 2008, 19:41:36 pm »
Poza tym skoro kogoś stać to chyba dobry musi być w tym a co robi. Nawet jeżeli miałby monopol na Gliptone to wieększość musiałaby od niego kupować, rynek dyktuje warunki i tylko debil nie wykorzystałby tego.

Te xjr'y to kłują jednak postaci drugoplanowe. Przerobiłem to również.

torebka

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 19, 2008, 20:44:11 pm »
Chciałabym zdementować krążące w tym wątku bezpodstawne plotki i oskarżenia.
Po pierwsze:
Jasne ze jeżeli taki Jagoholic ma monopol (własnie wspieramy przez to jego forum)
Jagoholik nie jest właścielem tego forum - masz błędne informacje. Forum jest własnością Stowarzyszenia a tym samym wszyskich klubowiczów.
Po drugie: czy posiadanie 13-sto letniego Jaguara świadczy o rzekomej fortunie jego posiadacza ???
A po trzecie i chyba najważniejsze - XJR nie jest własnością Jagoholika tylko moją. KONIEC!!!!!