Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Jaka nawigacje polecacie?

<< < (2/5) > >>

bombki:

--- Cytuj ---Praktycznie szmelc za 1600 zł.
--- Koniec cytatu ---
za taką cenę to nie byle jaki szmelc

memento1984:
hmmm no skoro juz poruszyliscie temat pokrycia Polski - jak to sprawdzic dla danego urzadzenia? Czy do kazdego urzadzenia mozna wgrac zestaw map, czy kazdy system potrzebuje swoich (np nie bedzie mozna go sciagnac z sieci?).

memento1984:
sluchajcie co powiecie na temat takiego ustrojstwa?
http://cgi.ebay.co.uk/Tomtom-ONE-3RD-EDITION-uk-republic-of-ireland-sat-nav_W0QQitemZ110229858553QQihZ001QQcategoryZ139823QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Batman:
W gps-ie tak naprawde samo urządzenie nie jest najważniejsze bardziej liczą się mapy, ja sosbiście mam acera, z którego jestem zadowolony ale jezeli bym teraz kupował wolał bym kupić najtańszy gps który działa na systemie windows CE albo jakims podobnym i do niego dokupić mapy polski np. autopilota 4.0

hufu:
Nie polecam kombinacji typu palm czy wypasiony gsm, z regóły słaba czułość anteny, poza tym kwestia obsługi, małe ekrany.
Polecam za to  urzadzenia dedykowane. Osobiście  korzystam od dwóch lat z Tom toma,  jest całkiem niezły. Jeśli nie chcesz wodotrysków to bardzo rozsądny jest TomTom One XL. Uwaga, są rózne zestawy map ale  jak poszukasz to w granicach 1000 - 1200  kupisz na  allegro z zestawem dwóch map, europa zachodnia i wschodnia z pokryciem pl na poziomie 70 %, e. zach 99%. :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej