Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Otwarcie Sezonu 2008 15.03.2008 (Sobota)

<< < (6/18) > >>

bombki:
gratulacje Batman,a teraz jazda, jazda, jazda... ;D

emka:

--- Cytat: macho w Marzec 01, 2008, 09:19:24 am ---jeśli tylko mój kotek będzie sprawny to się pojawiam. no i muszę wziąć wolny dzień. napiszcie do kiedy trzeba się zadeklarować już na 100 %. prosiłbym też o nocleg być może dla dwóch osób. ile to będzie kosztować? pieniądze przelać na jakieś konto czy płacić na miejscu? i jakiś plan dojazdu od strony północnej bo jakoś nigdy nie miałem okazji odwiedzić naszej stolicy. :-wstyd

--- Koniec cytatu ---

Macho,
Jesli będziesz jechał od strony Gdańska, nigdzie nie skręcaj i wzdłuż Wisły dojedziesz do Torwaru (po prawej stronie).
Pozdrawiam.

jaguarofan:

--- Cytat: macho w Marzec 01, 2008, 09:19:24 am ---jeśli tylko mój kotek będzie sprawny to się pojawiam. no i muszę wziąć wolny dzień. napiszcie do kiedy trzeba się zadeklarować już na 100 %. prosiłbym też o nocleg być może dla dwóch osób. ile to będzie kosztować? pieniądze przelać na jakieś konto czy płacić na miejscu? i jakiś plan dojazdu od strony północnej bo jakoś nigdy nie miałem okazji odwiedzić naszej stolicy. :-wstyd

--- Koniec cytatu ---

jesli masz ochote to zadzwon do mnie na priv - podam Ci numer jak wyslesz maila do mnie - mozesz bez problemu przenocowac u mnie nawet z Malzonka, nie mam willi ale miejsce dla Jagofonow zawsze sie u mnie znajdzie.. jesli bedziesz zainteresowany to daj znac... bedzie mi milo Ci/Wam pomoc

pzdr

Arkadiusz

kuba:
    :-cry :-cry :-cry tak bardzo chcialbym z Wami byc, ale nie dosc ze nie zdaze do tego czasu przygotowac swojego autka to w dodatku nie wiem czy zdaze wrocic do Polski z mojego narciarskiego wyjazdu. Chcialem tylko zebyscie wiedzieli jak bardzo mi smutno i ze nastepnym razem uda mi sie dojechac na 100%  :-cry :-cry :-cry

bombki:

--- Cytuj ---i jakiś plan dojazdu od strony północnej bo jakoś nigdy nie miałem okazji odwiedzić naszej stolicy
--- Koniec cytatu ---
tu masz mapę jak dojechać na miejsce spotkania http://maps.yahoo.com/#mvt=m&lat=52.220816&lon=21.043592&mag=2&q1=jedwabno&q2=ulica%20lazienkowska%2C%20warszawa
po skręceniu w  w ulice łazienkowską po prawej stronie jest duży parking i tam się spotykamy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej