Dzień dobry,
Poszukuję lewej przedniej lampy do Jaguar XK x150 MY2011 nieskrętnej. Okazało się, że w moim XK lewa lampa jest "skrętna" a nie powinna bo nie mam systemu ASF i przez to nie działa mi poziomowanie xenonu i doświetlanie zakrętów z lewej strony. Jedynym rozwiązaniem jest zamiana na "prostrzą" wersję. Niestety nie wiedziałem tego wcześniej i nakładem 1100zł zrobiłem kompletną regenerację tego reflektora... A więc widzę następujące opcje; jesli ktoś ma:
- lampę np zbitą ale z niepołamanym "tyłem" i okablowaniem wnętrza NIESKRĘTNA - zakup z mojej strony
- lampę całą kompletna NIESKRĘTNA - zakup z mojej strony jeśli w rozsądnej cenie, wtedy sprzedam moją "bogatszą" na np OLX
- lampę całą kompletna NIESKRĘTNA - wymiana na moją skrętną, jeśli świeżo po regeneracji to może uda się bez dopłat jeśli podobny stan i rocznik, lub jeśli przed regeneracją, to z dopłatą umożliwiającą kompletne odnowienie
Nie liczę na zbyt wiele, ale kto wie? Może znajdzie się ktoś, kto ma podobny problem ale szuka lampy z ASF i wtedy obie storny skorzystają
pozdrawiam