Dział Techniczny > F-PACE (2015 - obecnie)

nawigacja i mapy na karcie sd

<< < (3/6) > >>

dzojo3:
dziękuję za odpowiedź, czyli mimo wszystko i tak pozostaje zrobi? to przez ASO.

Jaccom:
Nie jest to proste ale do zrobienia. wystarczy czysta karta, skopiować na nią nawigacje z innego kocura. Dalej zaczynają się małe schody. Edycja jednego z plików, edytorem hex. Pozostaje edycja sektora partycji, tam tez musi być dopisany VIN.(tu jest problem dla większości cwaniaków) byle czym tego nie zrobisz. a program z takimi cudami jak edycja sektorów, wart pewnie majątek.
Tą procedurę można wykonać z dowolną inna kartą, na której już jest nawigacja z innego kota.
Kiedyś walczyłem z tematem, jednak odpuściłem a ostatnim etapie z braku narzędzi.

Zbyszek01:
Z rok temu na angielskich forach ktoś pisał że można kupić kartę na angielskim eBayu podając facetowi nr VIN i dostarczał mapy. Teraz szukałem tego postu ale nie mogę znaleźć.

Wysłane z iPhone

Czester Bednarz:
Chyba o tym mowa:

https://www.satnavishop.co.uk/land-rover-jaguar-incontrol-touch-20232024-sat-nav-map-update-sd-card-563-p.asp

Kupiłem za 120 pln używaną kartę na europę, zobaczymy co tam nakombinowali

dzojo3:
Daj znać czy się udało.
Edycja jednego z plików, edytorem hex. Pozostaje edycja sektora partycji, tam tez musi być dopisany VIN.(tu jest problem dla większości cwaniaków) byle czym tego nie zrobisz. a program z takimi cudami jak edycja sektorów, wart pewnie majątek.

Znasz może jakieś programy do edycji tych plików?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej