Dział Techniczny > F-PACE (2015 - obecnie)
Różnice w wyglądzie menu
JacekVE:
Zbyszek ja mam kota z 2017 modelowo 2018 ale nie dawało mi spać te menu. Tak już niestety mam że jak się na czymś zafixuje to do śmierci 😀. Czekam na zakończenie aktualizacji i dam znać
Zbyszek01:
Też mam bzika w tym temacie ;D
Jak jest to ma działać a jak zobaczę coś więcej to szukam u siebie czy to może działać :-za
JacekVE:
Jestem po aktualizacji - niestety wygląda na to, że obsesji ciąg dalszy.
Dalej 3 kolumnowy wygląd i niewiele to dało. Z jakiegoś powodu nie jestem w stanie zmienić wyglądu na taki jak w instrukcjach pokazują i nawet w Jaguar Remote jak odpalę instrukcję użytkownika po VIN to pokazywany jest ten cholerny ekran z 4 obrazkami :-help :-help
Panowie jadę do sklepu po jakiś likwor żeby zwiększyć moc obliczeniową i rozwiązać ten temat bo powoli staczam się w otchłań szaleństwa :-clap
Zbyszek01:
Mocy obliczeniowej przybywaj :-za
rmazurek:
--- Cytat: JacekVE w Listopad 16, 2023, 16:30:49 pm ---Jestem po aktualizacji - niestety wygląda na to, że obsesji ciąg dalszy.
Dalej 3 kolumnowy wygląd i niewiele to dało. Z jakiegoś powodu nie jestem w stanie zmienić wyglądu na taki jak w instrukcjach pokazują i nawet w Jaguar Remote jak odpalę instrukcję użytkownika po VIN to pokazywany jest ten cholerny ekran z 4 obrazkami :-help :-help
Panowie jadę do sklepu po jakiś likwor żeby zwiększyć moc obliczeniową i rozwiązać ten temat bo powoli staczam się w otchłań szaleństwa :-clap
--- Koniec cytatu ---
wrzuc jakies zdjecie tego 4 kafelkowego - bedzie latwiej odpowiedziec - jesli masz na mysli ten z drugiego zdjecia to to co pokazuje strona jaguara delikatnie mija sie z prawda.
Przyznam ze tego pierwszego nie widzialem nigdy
ten z drugiego zdjecia wystepowal w dwoch wersjach - z przyciskami po lewej i prawej i bez przyciskow w wersji bez przyciskow zostal zaktualizowany do tego z 3ciego zdjecia i u Ciebie tez jest taki z 3ciego zdjecia zeby powrococi do wygladu tego na 2gim zdjeciu trzeba by wgrac stare opgrogramowanie - nie polecam jest duzo wolniejsze i mniej stabilne a do tego tracisz czesc funkcji
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej