Dział Techniczny > F-PACE (2015 - obecnie)
Różnice w wyglądzie menu
JacekVE:
Kolego teraz mogę spać spokojnie uffff....
Tak chodzi dokładnie o 2 zdjęcie. Wygląda na to że mam po prostu inny typ wyświetlacza.
Dzięki Ci składamy :-thank
Niby Touch Pro a wygląda gorzej :)
rmazurek:
wyswietlacz jest ten sam - tylko inna wersja oprogramowania ;)
JacekVE:
Dzisiaj zapodałem kartę SIM , wszystko ładnie chodzi
Wymieniłem też klawisze w panelu klimatyzacji. Gdyby ktoś potrzebował to jestem do dyspozycji. Nie jest to taka prosta sprawa ale do ogarnięcia
Rafael912:
https://www.ovalnews.com/2018/10/finally-some-official-word-on-the-incontrol-touch-pro-updates-for-pre-my19-vehicles.html
Ten drugi obrazek to jest wersja przed upgrade’m oprogramowania, zaczekaj cierpliwie bo ten soft się długo pobiera i długo aktualizuje w tle. To nie smartfon Czasami muszą popchnąć z ASO aby poszedł na Twój samochód, poproś przy jakiejś wizycie. Upgrade przez ASO jest potrzebny tylko jak w łączności nie widzisz WiFi, jak widzisz upgrade pójdzie po WiFI jak je skonfigurujesz. Tylko tak jak mówiłem. cierpliwość szachisty wskazana
Z tego płatnego smartphone pack później Jaguar się wycofal i bylo za free. Jak masz w schowku wejscie z karta sim lub hdmi to po upgrade powinien Ci wskoczyc Apple Carplay. Jak masz same USB to originalny Carplay nie pójdzie. musisz posiłkować się w hackiem, jest kilka osób które tp wgrywają ale nie jest to tanie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej