osobiście założyłem na przód i tył dwudrożne JBL Club 6520 160mm + uniwersalne dystanse 160mm - 165mm (grubość 6mm) , myślę że bez dystansów też by dało radę ale z dystansami jest bardziej "fachowo" , pod dystanse trzeba było podciąć i zebrać trochę plastiku - więc lekka dłubanina potrzebna - ale za to stykają się na płasko z otworem w drzwiach, dodatkowo wygłuszyłem nieco drzwi specjalną gąbką, co do odczucia dźwięku to ..... duży zawód... brakuje dołu i dźwięk jest płytki, wręcz kartonowy, myślę że oryginalne radio nie daje rady, przy wyborze sugerowałem się odczuciami w odsłuchu tych głośników w Mini One córki - tam grają niesamowicie - ale Miniak ma z tyły owale o charakterystyce basowej i nowe radio Pioneera 4x50W, więc może tu jest przyczyna, planuję dołożyć subwoofer ale nie wiem jeszcze gdzie, czy ktoś się orientuje czy w X300 w tylnym podszybiu jest jakieś nacięcie lub miejsce przystosowane na subwoofer? widziałem X308 z subwooferem właśnie w tym miejscu, druga opcją jest subwoofer pod fotelowy, czy ktoś z forumowiczów dokładał suba w X300 ? i gdzie jest możliwość podpięcia