Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)
Gdzie serwisować...
Zbyszek01:
--- Cytat: mojomr w Lipiec 18, 2023, 21:24:14 pm ---
--- Cytat: xbeyond w Lipiec 17, 2023, 11:17:11 am ---Same wycieraczki to koszt około 500 PLN.
--- Koniec cytatu ---
O, qrcze. To coś się mocno zmieniło. Jak mi kiedyś ukradli wycieraczki (naprawdę :P) to koszt kompletu wyniósł ok.220 zł. I uważałem wtedy, że to drogo. Ale 500??? Czy oni :-nuts
--- Koniec cytatu ---
W ASO
Yapa:
--- Cytuj ---To daj znać jak poszło. Żebym nie miał wyrzutów sumienia jakby co :D
--- Koniec cytatu ---
Cześć, informuję zwrotnie, że obsługa bez zarzutu. Dostałem możliwość zajrzenia na salę warsztatową, praca wyglądała na sprawną. Niestety (albo na szczęście) przy okazji panowie wykryli wyciek oleju ze skrzyni biegów - albo uszczelka na łączeniu z silnikiem, albo spaw nieszczelny na skrzyni :o. sprawa do kontynuacji, ale w obu przypadkach słabo...
mojomr:
--- Cytat: Yapa w Lipiec 26, 2023, 10:00:12 am ---
przy okazji panowie wykryli wyciek oleju ze skrzyni biegów
--- Koniec cytatu ---
Szczęście w nieszczęściu... ??????
Domino:
Jest ktoś z Trójmiasta lub okolic co mógłby się wypowiedzieć na temat serwisu właśnie w Gdańsku lub Gdyni lub też ewentualnie jakimś innym serwisie który ogarnia te auta oczywiście pozytywnie?
filippo:
polecam osobiście Jag Expert Garage Gdańsk na Balladyny 14 w Gdyni. Terminy mają długie ale warto poczekać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej