Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)
Gdzie serwisować...
Zbyszek01:
--- Cytat: mojomr w Lipiec 18, 2023, 21:24:14 pm ---
--- Cytat: xbeyond w Lipiec 17, 2023, 11:17:11 am ---Same wycieraczki to koszt około 500 PLN.
--- Koniec cytatu ---
O, qrcze. To coś się mocno zmieniło. Jak mi kiedyś ukradli wycieraczki (naprawdę :P) to koszt kompletu wyniósł ok.220 zł. I uważałem wtedy, że to drogo. Ale 500??? Czy oni :-nuts
--- Koniec cytatu ---
W ASO
Robik:
Najbardziej zabawna jest pozycja "przygotowanie stanowiska", dobrze ze nie dodali oplaty za deszczowke obliczona na podstawie wymiarow dachu. Cena akumulatora to juz czysta abstrakcja przynajmniej 1000 zł powyzej ceny rynkowej. Ja z ASO zrezygnowalem, gdy po 3 latach serwisowania okazalo sie ze filtr oleju byl wymieniany tylko na fakturze.
Yapa:
--- Cytuj ---To daj znać jak poszło. Żebym nie miał wyrzutów sumienia jakby co :D
--- Koniec cytatu ---
Cześć, informuję zwrotnie, że obsługa bez zarzutu. Dostałem możliwość zajrzenia na salę warsztatową, praca wyglądała na sprawną. Niestety (albo na szczęście) przy okazji panowie wykryli wyciek oleju ze skrzyni biegów - albo uszczelka na łączeniu z silnikiem, albo spaw nieszczelny na skrzyni :o. sprawa do kontynuacji, ale w obu przypadkach słabo...
Robik:
Sprawdz u mechanikow, czy nie masz zbyt duzego cisnienia w ukladzie korbowo tlokowym. Jak wyciagniesz bagnet lub odkrecasz korek wlewu paliwa (na rozgrzanym silniku) to czy nie masz wrazenia ze wybrano Papieża? Slabo to dopiero bedzie jak silnik zrobi buuum, powodzenia.
mojomr:
--- Cytat: Yapa w Lipiec 26, 2023, 10:00:12 am ---
przy okazji panowie wykryli wyciek oleju ze skrzyni biegów
--- Koniec cytatu ---
Szczęście w nieszczęściu... ??????
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej