Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Wielkość bagażnika
zbiczek1:
Dzień dobry
może trochę dziwne pytanie, ale czy do bagażnika modelu XE wejdą 2 duże walizki?
takie standardowe na 4 kółkach dostępne w większości marketów.
chciałbym kupić takiego jaguara a to taki standardowy pakiet do bagażnika :)
nie chcę montować nic na dachu ani wozić na tylnej kanapie
Pozdrawiam
Andrzej
stingear:
Nie wiem, jak do Jaga, ale do Mazdy 6GH w kombiku to z 5 takich wejdzie. Niestety nie mam walizki, żeby sprawdzić, a walizki nie są niestety standardowe, jeśli chodzi o wielkość. Napisz najzwyczajniej zapytanie do Jaguar Polska, to Ci powiedzą dokładnie. Ja tam na bagażnik nie narzekam, w porównaniu z mercem GLC Coupe, to bagażnik w XE jest ogromny.
rexmarek6:
Mały bagażnik. 4 osobowa rodzina ma problem. Wchodzą 2 torby średniej wielkość na kółkach. Z tyłu miejsca tyle co w sportowej Mazdzie rx8. Tylko dzieci z tyłu. Lepiej rzeby kierowca i pasażer mieli poniżej 1,8 m. Zapięcie fotelików z tyłu to wyczyn, bez przedłużki klamry.
krecik:
Witam.
Mi udało się zapakować do bagażnika 2 walizki XXL (Wys-75cm, szer-47cm, gł-29 cm).
Było troszkę kombinacji ale weszły, jeszcze na górę mogłem położyć parę płaskich rzeczy.
denver69:
Do kolegi krecika, czy możesz mi wysłać zdjęcie tunelu na narty od strony bagażnika? chodzi mi o zamknięcie, muszę dostać się do bagażnika od środka, będę wdzięczny. Tel.692 41 66 20
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej