Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

warsztat Wroclaw

<< < (2/2)

skap:
Ku przestrodze jak najbardziej tez można podawac warsztaty, wiele osób napewno na tym skorzysta.

gesiog1:
z moich subiektywnych doznan-wroclaw aso i jaguar-chyba slabo,kiedys dali mi pojezdzic nowym xk-chyba nie zabardzo tam lubia uzytkownikow starszych modeli-vdp 2001????

wolfik242:
Znam ten serwis! Swego czasu korzystalem z ich uslug, kilakrotnie kupowalem od nich częsci, jak rowniez naprawialem swojego rovera 75. Ceny częsci uzywanych jak i nowych - z kosmosu. Szef firmy do przyjemnych nie nalezy, klienta traktuje z wielka łąchą. Dobrego wrazenia nie zrobili na mnie! Naciągacze! Do usterki przy, ktorej nie trzeba bylo podlaczac komputera, i tak go podlaczyli, za co skasowali dodatkowo 150 zl. Ostatnio jak pytalem o filtr przeciwpylkowy do s-type'a, to okazalo sie, ze taniej jest w autoryzowanym serwisie jaguara.
Zreszta na stronie roverki.pl jest juz o nich odpowiednia opinia... pozdrawiam tych Panow. :-zly 

Nochal:
Z mojego doświadczenia ( a mieszkałem we Wrocławiu kilka lat ) nie ma obecnie w tym mieście ŻADNEGO sensownego serwisu gdzie dałoby się serwisować Jaguara. Serwis przy salonie Jaguara powstał chyba z rok temu, ale ceny mają tak abstrakcyjne, że w przypadku samochód starszych niż 10 lat zupełnie traci to sens naprawa może przekroczyć wartość samochodu ( 400zł/godzinę na kanale + części po cenach katalogowych ).

We Wrocławiu funkcjonował kiedyś taki ( bardzo ponoć zdolny )  mechanik który dobrze robił "koty" ale się przebranżowił - telefonu nie odbiera itd.

Ja na wszystkie sprawy poważniejsze niż wymiana oleju przyjeżdżałem do Warszawy do serwisu na Brygadzistów...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej