Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)
zmieniarka cyfrowa - sprawdzone rozwiązanie
Oktagon:
Dzień dobry
czy montował ktoś z Was cyfrową zmieniarkę do oryginalnego radia ?
posiadam odtwarzacz CD z małym wyświetlaczem, zmieniarki w bagażniku brak, szukam rozwiązania, które pozwoli mi na używanie MP3 z karty SD/pendrive i/lub obsługę bluetooth.
Oktagon:
znalazłem i zamontowałem w końcu cyfrową zmieniarkę
Przypadkiem w necie natknąłem się na urządzenie JAGAUX - robi to ktoś w Serbii w bardzo fajny i przemyślany sposób. Jakość całości bez zarzutu, montaż bardzo prosty i działanie dobre.
Polecam serdecznie to rozwiązanie
https://jagaux.com/
dostępne są filmy na YT z montażu tego, dzięki którym poradzi sobie z tym nawet techniczny analfabeta
PeterX:
Kupilem od niego cały secik DIY z Androidem: blutooth, AndroidAuto, kamera, nowy wyświetlacz. Póki co leży w pudle i czeka na wolny termin w moim kalendarzu. Wychodzi spoko cenowo, niestety trzeba to samemu poskładć.
wojtek:
Jestem bardzo ciekaw rezultatu - daj koniecznie znać jak u Ciebie to zadziała! Ja z kolei kupiłem chińczyka do Range Rovera Sporta L494 bo brakowało mi nawigacji z googla, i po 2-miesięcznych próbach życia z tym ustrojstwem odpiąłem kabel i jestem ponad 2 tyś do tyłu. Jedna z wad o której nikt nie wspomina sprzedając zestawy: brak możliwości słuchania fabrycznego radia i jednoczesnego korzystania z nawigacji; wad o wiele więcej, ale nie będę o tym tutaj pisał. Jeśli ten zestaw z JAGAUX będzie działał na innych zasadach niż chińczyki, to może być strzał w 10 i mocno poprawić użyteczność naszych x350 i x358!
Trzymam kciuki :)
pawel39:
Wychodzi taniej niż jagdroid z wielkiej brytanii, najprawdopodobniej bardziej skomplikowanie w przypadku samodzielnej instalacji, chyba, że ktoś czuje się na siłach samemu to podłączyć. Z filmu wynika, że funkcje takie same jak w jagdroid, wizualnie i funkcjonalnie - bardziej podoba mi się jagdoid, przyzwyczajenie. Z bajerów jakie oferuje ta maszynka pozostało mi jeszcze zainstalowanie przedniej kamery. Będziesz PeterX zadowolony, ze średniowiecza w nowoczesność. Tych chińskich urządzeń nie ma co porównywać, te w fabrycznych radiach do rzemieślnicza praca.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej