Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)

Serwis olejowy...

<< < (3/6) > >>

brawet:
No cóż, zdarza się (szokujące) - oby jak najbardziej. Tutaj kolejna zaleta ASO - przynajmniej mu naprawią to auto i może być skandal medialny. W serwisie "Ziutka" też może się coś takiego zdarzyć i każdy się wypnie. Do tego jak wygrasz w Sądzie to od nikogo nie ściągniesz.

BTW oczywiście są wyspecjalizowane serwisy niezależne, gdzie mogą pracować świetni specjaliści - niestety nie znam takiego w mojej okolicy.

Jaro:
ok dzięki wszystkim !

Zbyszek01:

--- Cytat: brawet w Wrzesień 11, 2022, 18:06:55 pm ---...

W serwisie "Ziutka" też może się coś takiego zdarzyć i każdy się wypnie. Do tego jak wygrasz w Sądzie to od nikogo nie ściągniesz.

BTW oczywiście są wyspecjalizowane serwisy niezależne, gdzie mogą pracować świetni specjaliści - niestety nie znam takiego w mojej okolicy.

--- Koniec cytatu ---
W serwisie „Ziutka” jedziesz na umówioną godzinę i robią ci to od razu i możesz przy tym być. Widzisz co robią.
W ASO idziesz na kawę bo wstępu na warsztat nie masz lub zostawiasz auto na dwa dni i dlatego tak to wykorzystują.

piotrrf:

I tu się z Tobą Zbyszek zgodzę. Nawet fotki mogę zrobić co widać w opisie mojego auta w Galerii.

M737:
ano właśńie  :-A

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej