Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Moje kosmetyki dla Kota
deCastelano:
Efekt po
kupis99:
Widzisz, niestety biały lakier nie jest zbyt wdzięczny do porównywania rezultatów, bo nie widać na nim głębi, która potrafi powstawać po nałożeniu wosków, ceramiki czy innych produktów ochrony lakieru.
Jeśli by ci się chciało, to zrób sobie taki test, na jednym elemencie, np. na masce naklej taśmę, zwykłą papierową malarską i po jednej stronie nałóż i wypoleruj preparat, zdejmij taśmę i będziesz widział 1:1 czy ten preparat działa i poprawia efekt wizualny, czy tylko marketingowa ściema.
Po teście oczywiście nałóż preparat na drugą stronę maski :-V :-V :-V
deCastelano:
Ano właśnie, dlatego zastrzegłem, że nie do końca jest to miarodajne ;D ale jak nałożę to na czarnego jaguara i na pomarańczowego fiacika żony to będzie wtedy wiadomo ile produkt warty - podzielę się wrażeniami
kupis99:
Dokładnie tak, czarny kolor powie ci prawdę, oczywiście zachęcam do metody na taśmę, dla maksymalizacji dostrzeżenia efektu :-V
JohnnyB:
Do pielegnacji skóry polecam Gliptone. Podobno ofocialnie jest używany przez Jaguara i z tych któe używałem jest zdecydowanie najlepszy. Skóra ma fajny naturalny matowy odcień po czyszczeniu i pielegnacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej