Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2023

Rajd Jura Krakowsko-Częstochowska - WIOSNA 2023 - 21-23 kwietnia 2023 r.

<< < (3/5) > >>

Robert10:
[Witam
prosze o dopisanie Robert10 plus 1
pozdrawiam

Tomasz.xkr:
Witamy

Proszę dopisać Renata+Tomek
Będziemy jeżdzić koło mojego podwórka,

CAR SERVICE:
Witajcie moi mili po dłuższej przerwie jeśli jest możliwość to dopiszcie do listy mnie CAR SERVICE +1

Maciejcat:
Kolejny Rajd JCPF jest już  historią . Podziękowania dla organizatorów za włożony trud w przygotowanie kolejnego spotkania miłośników marki i oczywiście wszystkim uczestnikom za atmosferę którą sami tworzymy, miło było się znów  z Wami  spotkać , pewnie było by jeszcze milej jak moje oczy zobaczyły by jeszcze kilka załóg które od wielu lat spotykały się z nami . Przed godziną dotarliśmy szczęśliwie do domu droga ładna , szeroka i można pomykać choć moje plecy w obecnej chwili odczuwają uroki siedzenia tyle kilometrów na dupsku, pesel daje znać o sobie skubany :-K . Po pożegnaniu na hotelowym parkingu z kolegą Markiem pojechaliśmy obejrzeć  Pustynię Błędowską  w końcu trzeba powoli w moim wieku przyzwyczajać się do piachu. :D, a że coś tam nagrywali , coś śpiewali , niedaleko było więc można było obejrzeć w realu . Pozdrowienia dla wszystkich Maciej z Joanną .

CAR SERVICE:
Witajcie moi mili przyjaciele od kotów mój MK2 dotarł po bezpiecznie i bez psikusów do domu ,pozdrawiam wszystkich i do rychłego zobaczenia ,już tęsknię 😞 ale był miło i oby nas nie ubywało tylko przybywało .....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej