Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)
Wyświetlacz na wprost przed oczami kierowcy E-Pace’a.
mojomr:
--- Cytat: Zbyszek01 w Marzec 07, 2025, 11:38:20 am ---Taką kierownicę miałem w poprzednim Jagu :)
--- Koniec cytatu ---
Bo to egzemplarz X 2018r. :)
Klakier:
Witam ja mam troszkę starszą wersję z 2018 roku zrobiłem tak zmieniłem na włoski i później na polski i tak po jakimś czasie zmienił na angielski ,jak nie zamknę samochodu z kluczyka to potrafi być ok kilka godzin jak zamknę to szybciej zmienia na angielski jest chyba jakiś problem z tym 12v od podtrzymania pamięci czyli stałym plusem bo radio też się przestawia na angielski będę szukał jak sprawdzę to napiszę pozdrawiam
mojomr:
--- Cytat: Klakier w Marzec 18, 2025, 16:58:15 pm ---bo radio też się przestawia na angielski
--- Koniec cytatu ---
A to jednak chyba troszkę coś innego niż u mnie - u mnie radio działało dobrze od początku.
BTW: ten włoski to wybrałem na chybił-trafił (chodziło tylko żeby było coś innego niż angielski). A może spróbuj pojeździć trochę z tym innym językiem? I dopiero zmieniać na polski?
Klakier:
witam dziękuję za odpowiedź robiłem cuda najpierw włoski późnej polski i tak zmienia ,tylko co zauważyłem zmienia też język na środkowym wyświetlaczu tylko jak nie zamknę auta z centralnego to potrafi być całą noc dobrze a rano i tak zmienia a jak zamknę auto z pilota to i tak za godz zmieni chyba jest jakiś problem z stałym plusem np do radia i gubi ustawienia muszę jeszcze to sprawdzić pozdrawiam
Nawigacja
Idź do wersji pełnej