Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)
Wyświetlacz na wprost przed oczami kierowcy E-Pace’a.
Klakier:
Witam ,koledzy czy jesteście w stanie coś podpowiedzieć jak ustawić ten język w tym jaguarze e-pace bo za każdym razem po zgaszeniu auta po pewnym czasie wraca do angielskiego ,jestem na forum nowy jeśli coś źle napisałem to proszę o info ,to poprawię pozdrawiam
mojomr:
@Klakier,
miałem tak samo. Pisałem już tu na forum o tym. W ASO nie mają pojęcia (przynajmniej wtedy nie mieli). Ja zrobiłem tak, że przestawiłem język na inny (bodajże włoski) i wyłączyłem silnik. Później, po odpaleniu, z włoskiego na polski. I zgasiłem silnik. Później okazało się, że pomogło i działa na trwale (do tej pory - 6,5 roku 8)). Wchodzisz w ustawienia przyciskiem MENU po lewej stronie kierownicy. Nie jestem teraz przy aucie i nie pamiętam jak tam po kolei idzie, ale powinieneś intuicyjnie znaleźć wszystko. Podpowiedź: wyjście poziom wstecz to przycisk << (też po lewej stronie).
Klakier:
Witam ,tak robiłem ale żeby się zapisało to trzeba wyjść tymi strzałkami czy jakoś inaczej potwierdzić ,bo już cuda robiłem i tak wraca do angielskiego
mojomr:
Potwierdzasz środkowym przyciskiem OK. A wyjście od razu do głównego stanu (pominięcie poszczególnych poziomów) to naciśnięcie i przytrzymanie dłużej przycisku <<
Zerknę jutro i zobaczę jak to konkretnie na kierownicy jest (mam ją przed oczami przy każdej jeździe ale...nie pamiętam ;)
Zbyszek01:
Na mojej kierownicy to wygląda tak
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej