Dział Techniczny > XJ X351 (2009 - obecnie)

Nowy właściciel kota

(1/2) > >>

Qra:
 :-clap :-tylko
Witajcie.
Od pary dni stałem się posiadaczem kota x351 3.0 d 2011r.
Mam takie 2 problemy.W zasadzie to jeden powazny gdyż kot mialcze mi po nocy i budzi sąsiadów.To jest pewnie wina czujnika maski.Na kompie pokazuje ,ze zostala "otwarta"Załącza się alarm i popostu mialcze(alarm) bo pokrywa -bonett została otwarta co oczywiście nie ma miejsca.Co zrobić?Gdzie znajduje się ten czujnik ,mam go jakoś wyczyścić,zamienić?Help.
Drugi problem jest z CAM cofania bo nie pokazuje lin pomocniczych.Ktoś wie gdzie to idzie ustawić ?Jest podgląd ale nie linii pomocniczych.
Dziękuje za pomoc.

rmazurek:
Czujnik jest bodajze w prawym zamku maski.

Linii pomocniczych nie da sie wlaczyc - nie jestem pewien ale calkiem mozliwe ze byly 2 wersje - masz reflektory skretne?

Qra:
 :logojcpf:
Dzięki za odpowiedz.Wydaje mi się ,ze skrętne.
Ten czujnik idzie jakoś wyczyścić czy trzeba szukać nowego.Jak zazbrajam alarm poprzez 2kliknkecia pilotem to ponparu chwilach szaczyna wyc.Jak z keylessa -jedno kliknięcie to wtedy jest ok ale auto nie jest w pełni zazbrojone.

Qra:
 :-Ato jak to jest z tym alarmem.
Co daje jedno kliknięcie na zamknięcie auta pilotem a co dają 2kliknkecia po którym kot robi dodatkowo "beeep" klaksonem :-A

Zbyszek01:
Podwójne ryglowanie to takie dodatkowe zabezpieczenie. Zamykasz drzwi z podwójnym ryglowaniem. Np, po rozbiciu szyby złodziej nie otworzy żadnych drzwi od środka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej