Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)

Pomoc (pytania od świeżaka) XE 2.0d Prestige 2017

<< < (4/5) > >>

Christoph:
Teraz bardziej zrozumiałem o co chodzi. Dzięki za odp. Czyli mimo, że nie wygląda dobrze to pełni funkcję która pomaga.

Christoph:
Dzięki! Czyli warto go mieć.

Christoph:
Jeśli zakup się uda to podzielę się chętnie foto i info bo dziś nagle jest zmiana planów co do wersji. I jeśli się uda przy odrobinie szczęścia to będę zadowolony.

piotrrf:

--- Cytat: Zbyszek01 w Wrzesień 23, 2021, 17:43:45 pm ---
--- Cytat: Christoph w Wrzesień 23, 2021, 17:34:49 pm ---Dalej nie rozumiem. Tylko oznaka, że auto je posiada czy na drodze to świeci czy ciul wie co podczas włączonego tempomatu? Osobiście mnie to koli w oko. Bez kwadratowego plastiku sam emblemat wygląda lepiej.

--- Koniec cytatu ---
Nie świeci.
A czy to radar czy plastik który można zdemontować to nie wiem.
Ciesz się jak masz, wielu by to chciało mieć bo wielce to przydatny dodatek.

--- Koniec cytatu ---

Zdemontowac mozna wszystko ale po co,skoro pomaga w zyciu.Gdy kupowalem mojego,to obok stal z normalnym znaczkiem i tez bardziej mi sie to podobalo.Jednak jak dowiedzialem dlaczego jest ten niby plastik to juz mi to nie przeszkadzalo.A pozniej nawet uratowal mi d... ;)

M737:
znaczek zwykły jest zbyt gruby dla radaru
prostokątna płytka jest cienka i nie zakłóca pracy radaru
jak zdemontujesz będziesz miał dziurę w grilu ;)

czasami pomaga czasami wręcz przeciwnie... raz samochód zaczął mi hamować na łuku autostrady
bo uznał że barierki to przeszkoda
drugi raz o mało co doprowadziłby do kolizji z mojej winy - 3 pasmowa szybka ulica, jadę lewym, coś się wlecze przede mną,
dość dynamicznie zmieniam pas na środkowy (coś na nim jedzie ale dośc daleko za mną), w momencie gdy w połowie
opuściłem swój pas samochód zaczął hamować co zmusiło do hamowania także tego który jechał z tyłu środkowym
- radzę uważać na to udogodnienie szczególnie przy dynamicznej jeździe

a wygląda toto fajnie, mi w każdym razie nie przeszkadza

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej