Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Wielki Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 18-19 lipca 2009
qbaty:
Mumin, w związku z małym zainteresowaniem musieliśmy odwołać rezerwację w hotelu - mamy środek sezonu i hotelarze oczekują szybkich decyzji i zaliczek >:(
Ponieważ pogoda ostatnio jest bardzo zmienna, a dla tego typu imprezy ma kluczowe znaczenie, umówiliśmy się (ci, którzy zgłosili chęć udziału), że decyzję o samym spływie podejmiemy w ostatniej chwili (środa/czwartek). Wtedy pozostanie nam znalezienie noclegu i ustalenie programu ;) Jeśli nie przeraża Cię taki spontan to zapraszamy :-super
MATriX335:
To w tym spontanie uwzględnijcie to, że 18 lipca jestem zajęty ;D
mumin81:
--- Cytat: qbaty w Lipiec 12, 2009, 20:39:26 pm ---Mumin, w związku z małym zainteresowaniem musieliśmy odwołać rezerwację w hotelu - mamy środek sezonu i hotelarze oczekują szybkich decyzji i zaliczek >:(
Ponieważ pogoda ostatnio jest bardzo zmienna, a dla tego typu imprezy ma kluczowe znaczenie, umówiliśmy się (ci, którzy zgłosili chęć udziału), że decyzję o samym spływie podejmiemy w ostatniej chwili (środa/czwartek). Wtedy pozostanie nam znalezienie noclegu i ustalenie programu ;) Jeśli nie przeraża Cię taki spontan to zapraszamy :-super
--- Koniec cytatu ---
Spontan mam na drugie ;) Będę wypatrywał informacji. Bierzcie mnie pod uwagę na ten weekend :-V
macho:
--- Cytat: mumin81 w Lipiec 12, 2009, 22:18:59 pm ---
Spontan mam na drugie ;) Będę wypatrywał informacji. Bierzcie mnie pod uwagę na ten weekend :-V
--- Koniec cytatu ---
:-yipee :-yipee :-yipee
Mała rada dla wszystkich na wszelki wypadek. Zaopatrzyć się proszę w słoiki, w których na czas spływu zamyka się telefony, aparaty, laptopy itp. W razie gdyby wpadły do wody, przetrwają :-super
adam74:
--- Cytat: prawdziwy macho w Lipiec 12, 2009, 22:23:48 pm ---Mała rada dla wszystkich na wszelki wypadek. Zaopatrzyć się proszę w słoiki, w których na czas spływu zamyka się telefony, aparaty, laptopy itp. W razie gdyby wpadły do wody, przetrwają :-super
--- Koniec cytatu ---
tylko do mazurskich słoików mieszczą się laptopy.....
a swoją drogą, wiecie czemu policjanci z drogówki nie jedzą kiszonych ogórków ze słoika tylko z beczki?
bo do słoika nie wchodzi im głowa.......
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej