Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Wielki Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 18-19 lipca 2009

<< < (3/6) > >>

MATriX335:
W całym tym roku tylko 3 razy pracuję w sobotę i nie mogę w te dni brać urlopu, z czego raz wypada na ten spływ a drugi raz na zlot w nowej soli.

artleks:
podaj mi PW na pracodawce  ;D

N0Ania:
Pytanie do organizatorów.
Czy jest możliwość zrezygnowania z przejażdzki kajakiem i przyjechanie na koniec soboty do niedzieli. Jestem po długim weekendzie na Mazurskich jeziorach i poza ulewnym deszczem, zimnem, całkowitym brakiem wiatru, ugryzieniem przez zarażonego kleszcza i urazu kręgosłupa nie mam za wiele wrażeń.   ;D Pomimo lokalnego patrotyzmu wolałabym jednak pozostać na stałym lądzie. Jeżeli jest taka możliwość to jaka byłaby cena?
Buziaczki

macho:
Odpada koszt wynajęcia kajaku, czyli 25 zł oraz koszt zupki regeneracyjnej na początku, czyli 15 zł
--- Cytat: N0Ania w Czerwiec 26, 2009, 13:57:16 pm --- ugryzieniem przez zarażonego kleszcza i urazu kręgosłupa nie mam za wiele wrażeń.   ;D

--- Koniec cytatu ---
Mama zawsze mi powtarzała, że nie wolno drażnić dzikich zwierząt ;D

adam74:

--- Cytat: N0Ania w Czerwiec 26, 2009, 13:57:16 pm ---Pytanie do organizatorów.
Czy jest możliwość zrezygnowania z przejażdzki kajakiem i przyjechanie na koniec soboty do niedzieli. Jestem po długim weekendzie na Mazurskich jeziorach i poza ulewnym deszczem, zimnem, całkowitym brakiem wiatru, ugryzieniem przez zarażonego kleszcza i urazu kręgosłupa nie mam za wiele wrażeń.   ;D Pomimo lokalnego patrotyzmu wolałabym jednak pozostać na stałym lądzie. Jeżeli jest taka możliwość to jaka byłaby cena?
Buziaczki

--- Koniec cytatu ---

a wszyscy mówili - jedź z nami do Pruszcza - tam jedynym zagrożeniem był mega kac poalkoholowy............

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej