Dział Techniczny > XJ X351 (2009 - obecnie)

Kilka szczerych uwag na temat Xj x351 5.0

<< < (7/9) > >>

Yoohas:
Z tą urodą QP to bym się tak nie zapędzał ;) Podobnie we wnętrzu.

a1410:

--- Cytat: Yoohas w Październik 03, 2021, 12:05:50 pm ---Z tą urodą QP to bym się tak nie zapędzał ;) Podobnie we wnętrzu.

--- Koniec cytatu ---
To tak jak z kobietami, jednemu podoba się Kasia, drugiemu Marysia, a trzeciemu mama Marysi, co nie zmienia postaci rzeczy, że QP większość uznaje za bardzo ładne i proporcjonalne auto, a w masie podobnych do siebie i ogólnie brzydkich nazistowskich pojazdów, które zdominowały nasze ulice, zarówno OP jaki i X350 wyróżniają się mocno na korzyść, a X351 wpisuje się niestety w grupę podobnych do siebie i przez to nudnych samochodów

Yoohas:
Chodziło mię o metaforę z Moniką Bellucci ;)

Jak komuś nie przeszkadzają przyciski z Fiata Stilo czy Bravo to ok  ;D

Wnętrze jak na klasę auta wręcz żałośnie wykonane. Uroda z zewnątrz również dyskusyjna - wszak podobieństwo do Daewoo Nubira już dawno zostało ustalone ;)

msiwow:

--- Cytat: a1410 w Październik 01, 2021, 10:43:58 am ---
Nie musisz się bać. Od siedmiu lat mam Quattroporte  i jest to jeden z mniej awaryjnych samochodów jaki kiedykolwiek miałem, a frajda z jazdy nie do porównania z żadnym innym. Jest tak fajny, że zostanie u mnie na zawsze.

--- Koniec cytatu ---

Jaki rocznik? Jaka skrzynia? Jak to jest z tym sprzęgłem w skrzyni f1 bo to też już legendami obrosło.

franiux:
Kupiłem właśnie x351. I powiem tak. Tyłka nie urywa jeśli chodzi o wykonanie A jest w bardzo ładnym stanie, nawet gumolit z przycisków nie zlazł, ALE za tą kasę to nie widzę nic lepszego. S klasa koszt x2.
Ten samochód broni się ceną, jest wygodny i ładny. Nic lepszego w takim rozmiarze i cenie nie kupimy i basta.Mam o nim zdanie takie jak Doug Demuro. Czyli jako nowe zupełnie nieopłacalne, ale jako używka w dobrym stanie to jest genialne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej