Dzień dobry/Cześć.
Czas abym chyba coś napisał
Nazywam się Arkadiusz Adamczyk na forum znany jako Gru, jestem pracownikiem Jaguar Gieremek także pozwolę sobie coś napisać od siebie tak po prostu.
Na wstępie bardzo dziękujemy za te pozytywne opinie jak i negatywne chodź te drugie z tego co widzę dotyczą tylko ceny
Na temat cen nie będę tutaj dyskutował bo takie mamy ale powiem Wam, że nie jesteśmy tacy drodzy porównując do konkurencji w niektórych przypadkach.
Każdy kto do Nas zadzwoni przeważnie do mnie bo to ja jestem od kontaktu z klientem zawsze usłyszy chęć pomocy ( ale pamiętajcie, że nie zawsze naprawimy samochód przez telefon ), mój telefon jest czynny 24h/7 dni w tygodniu i nawet telefony o godzinie 22:00 a nawet później są odbierane i prowadzimy sobie rozmowę.
Także jeszcze raz dziękujemy za te miłe opinie jak i złe.
P.S. tak teraz jedno zdanie ode mnie prywatnie kolego Peterex - jak sam napisałeś nie miałeś z nami nigdy styczności a wypowiadasz się negatywnie o Nas ??
)) Dla twojej informacji nie mamy tylko po jednej części wystawionej na ogłoszeniu a ogłoszenia same się wznawiają, także mogę być już kilka lat na portalu ogłoszeniowym. Dodam jeszcze abyś wiedział
że to co mamy wystawione w internecie to może jest 5% asortymentu który posiadamy. Pozdro ziomus
Pozdrawiam
Arek Gru