Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)

Aktywacja/dodanie CarPlay

<< < (13/33) > >>

Zbyszek01:
Ciekawe gdzie w PL, może można by podjechać i na miejscu popytać i kupić.

deCastelano:
Jeżeli to jakoś pomoże - zapraszam na priv, montowałem taki moduł do swojego XFa z 2012 (wiem, starszy typ, ale zakładam, że zasada działania tej puszki do nowszego ekranu jest podobna) i coś niecoś wiem na ten temat  ;)

Zbyszek01:

--- Cytat: stingear w Sierpień 20, 2022, 21:35:46 pm ---
Prowadziłem długą rozmowę ze sprzedawcą, podawałem wszystkie informacje na temat auta oraz oprogramowania i zapewniają, że będzie działać. Zobaczymy. Teraz między 22.08 a 26.08 ma być jakiś event cenowy i mają być duże zniżki, więc zakupię moduł i go sprawdzę. Co ciekawe, wysyłka z PL, wiec będę miał to w DE w przeciągu tygodnia. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

--- Koniec cytatu ---
W komentarzach ma jedną nieprzychylną na temat Jaga

stingear:
Zamówiłem, czekam na dostawę. Zobaczymy, co wyjdzie i jak z tym będzie. Komentarz moze wynikać z tego, że ktoś zamówił wersję Harman dla Bosch albo na odwrót. Druga opcja to ze po prostu sobie z tym nie poradził. Trzecia, to że po prostu nie działa, ale tego się niedługo dowiem. Ze zwrotem nie będę miał problemu. Ochrona zarówno ze strony Ali, jak i PayPal( ci nigdy mnie nie zawiedli).
@deCastelano w XF z tego roku jest z pewnością moduł Bosch, a ja mam Harman. Może być podobnie. Ja się też już sporo różnych radii w wielu autach namontowałem, więc powinienem dać se radę.  Zobaczymy.

Zbyszek01:
Też już w paru autach zakładałem, jedynie to mogę mieć kłopoty ze zdejmowaniem osłon aby dostać się ośrodka.  Jeszcze nie patrzyłem od której strony do tego podejść.
Jak będziesz zdejmował to porób parę fotek dla potomnych  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej