Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Czy warto zamontowac statuetke Jaguara na masce X-type ?

<< < (15/17) > >>

nuta20:
Czyli kiepski wybór z ta statuetką ? a jaką najlepiej zamontować 7 czy 5 ? no i może ktoś mi podać namiary na w miarę ciekawą statuetkę w dobrej cenie ?
Proszę o radę.

piluim:

--- Cytat: nuta20 w Sierpień 26, 2011, 20:47:56 pm ---Czyli kiepski wybór z ta statuetką ? a jaką najlepiej zamontować 7 czy 5 ? no i może ktoś mi podać namiary na w miarę ciekawą statuetkę w dobrej cenie ?
Proszę o radę.

--- Koniec cytatu ---
Ja kupiłem w jaguarleaperclub kropka com ale niestety nie wysyłają do Polski. Na szczęście byłem w Kanadzie i kosztowało mnie to dokładnie 254,82 PLN z dostawą do domu. W moim wcześniejszym poście napisałem około 130USD ale teraz sprawdziłem w paypalu i zapłaciłem 92 dolary z dostawą.
Kotek ma pewne drobne mankamenty (lekkie pory na powierzchni odlewu) ale trzeba się dobrze przyjrzeć. Poza tym jest ciężki solidny i bardzo dobrze reaguje na uderzenie od czoła i pod niewielkim obciążeniem się obkręca.
Ja jestem na tak

Choina:
... nawet w US można kupić podróbę. Statuetka nie powinna mieć żadnych por.

nuta20:
piluim Czy ta statuetka którą kupiłeś w USA to jest tak sama co wstawiłem link z Allegro?

piluim:

--- Cytat: Choina w Sierpień 27, 2011, 05:01:35 am ---... nawet w US można kupić podróbę. Statuetka nie powinna mieć żadnych por.

--- Koniec cytatu ---
Ależ oczywiście że tak, ale za oryginał trzeba dać pewnie koło 1000-1500 PLN.
Gdybym miał gwarancję, że mi się Policja nie przyczepi lub jakiś idiota nie urwie to bym zainwestował. Z tą podróbą jestem zadowolony i spokojniejszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej