Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Czy warto zamontowac statuetke Jaguara na masce X-type ?
EMIL:
--- Cytat: kogutki w Lipiec 21, 2009, 01:11:54 am ---zylkaradom ma wielki kot na masce. a "orygynalna" mozna kupic nawet za 9,99 euro ....
--- Koniec cytatu ---
Dzieki ale bez zartow za 9.99 chyba plastik.A nie taka
kogutki:
zadna figurka z ebayu za 35 funtow nie ma atestu. to, co jest na ebayu za 35 Ł jest dokladnie to samo
co sie kupuje za 9.99 tylko ze ma sprezyny. jest to tania kopia tego, czego ktos wymyslal aby dostac
atestu ale raczej nie wykonano w taka jakosc.
emil, wszystko mozna tanio. nie o to chodzi.
za 35 funtow znalazlem to. wykonania dolnego czesc mowi za siebie.
>> LINK - ebay.co.uk <<
EMIL:
--- Cytat: kogutki w Lipiec 21, 2009, 05:55:53 am ---zadna figurka z ebayu za 35 funtow nie ma atestu. to, co jest na ebayu za 35 Ł jest dokladnie to samo
co sie kupuje za 9.99 tylko ze ma sprezyny. jest to tania kopia tego, czego ktos wymyslal aby dostac
atestu ale raczej nie wykonano w taka jakosc.
emil, wszystko mozna tanio. nie o to chodzi.
za 35 funtow znalazlem to. wykonania dolnego czesc mowi za siebie.
>> LINK - ebay.co.uk <<
--- Koniec cytatu ---
Byc moze kogutki.Ale jest zaznaczone ze ma atest.Pewnie masz racje.Ale stego wynika ze ta mascotka moze byc montowana na maske.W przeciwienstwie do mascotek na sztywno.Ale czy ta czy Ardena do mojego auta raczej nie pasuje.Do X-type i S-type tak ale nie do xj40.Ja znalazlem duzego kota 17 i chce go kupic tylko niewiem jak to wyglada na aucie czy nie jest zaduza.Aktualnie mam 12.I niewiem tez czy sa takie same rozstawy srub.Bo juz mam bite dziury.I niejestem pewien czy spasuje.
oskioski:
mUj boRze :-K :-K
EMIL:
--- Cytat: oskioski w Lipiec 21, 2009, 23:07:37 pm ---mUj boRze :-K :-K
--- Koniec cytatu ---
Wiesz tak sie zastanawiam.Nie jestem jakims wyuczonym magistrem polonistyki.Nawet prezydenci naszej kochanej Polski.Publicznie w mediach odbiegali.Od poprawnej polszczyzny.Niechcem ale muszem.A ty przepraszam ale szukasz problemu.W niepoprawnej pisowni na forum.Zastanawia mnie fakt.Czy to jest forum.Milosnikow marki Jaguar.Czy forum poprawnej pisowni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej