Dział Techniczny > XK8/R (1996 - 2006, jako x100), XK (2007 - 2015 jako x150)

XK8 / XKR (x100) - przednia tablica rejestracyjna

(1/2) > >>

magnes:
Cześć,

Pytanie do użytkowników - macie zamontowaną przednią tablicę rejestracyjną?
No bo niby musi być, tylko, że nie bardzo jest ją gdzie sensownie zamontować...

Tomasz.xkr:
Cześć.

Obejrzyj kilka relacji ze zlotów,znajdziesz kilka sposobów mocowania tablic w XK/XKR.

Majsterwood:
Witam. W Anglii są dostępne dedykowane plastikowe nakładki na przód zderzaka idealnie przylegające i wymiarowo przystosowane do standardowych tablic, tworząc miejsce na zamocowanie tablic.

Pozdrawiam FN

magnes:
Auto kupiłem z zainstalowaną tylko tylną tablicą. Do tego ponieważ jest to "wersja amerykańska" tablica jest mała.
I teraz tak, znalazłem w bagażniku  ::) nakładkę na przedni grill na "amerykańską" tablicę, przykręciłem to, ale i tak psuje to trochę sylwetkę (grill mam jednolity ze stalowej srebrnej siatki). Jednocześnie z tyłu na klapie wnęka jest pod "europejską" tablicę i umieszczanie tam tej małej to też średnio pasuje  :P Do tego diagnosta zastanawiał się czy w związku z tym może dać mi przegląd  ::)
I tak źle i tak niedobrze  :-trudno

pineanas:
Dzień dobry,
Podbijam pytanie. Ostatnio zakupiłem xk8, również bez przedniej tablicy i bez mocowania.
Czeka mnie przegląd i przerejestrowanie, więc szukam w miarę estetycznego rozwiązania na zamocowanie przedniej tablicy.
Jeśli ktoś zna rozwiązanie lub ma link np. do wspomnianych dopasowanych plastikowych elementów z Anglii byłbym bardzo wdzięczny za wiadomość.
Z poważaniem,
Piotr Kamiński

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej