Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

na slub w sydney (xj40 cabrio oraz stretch)

<< < (4/6) > >>

EMIL:

--- Cytat: kogutki w Czerwiec 23, 2009, 18:06:53 pm ---
--- Cytat: EMIL w Czerwiec 23, 2009, 18:04:18 pm ---ale niestety zona (wtedy jeszcze dziewczyna)nie pozwolila na kupno tego auta.

--- Koniec cytatu ---

jak nie mozesz zmieniec autko to zawsze mozna zmieniec zone  ;D

jak mozesz to zrob scan tego magazynu i podaj  :-thank :-thank :-thank

--- Koniec cytatu ---
No w tym przypadku zona jest dlamnie wazniejsza od auta.Nawet jak bym mial zamienic auto na rower to i tak wybralbym zone.Scan ci zrobie ale nie dzisiaj bo jestem jeszcze w U.K.A magazyn lezy w Polsce do kolekcji.

EMIL:
Sory ale minol juz czas na zmiane.I dlatego pisze nowy post bo chcialem zapytac skim wolalbys sie rozstac z zona i dzieckiem czy z autem?Wiesz wszystko wiazalo sie w tym przypadku stym ze zaduzo bylo juz tego wszystkiego a ja mialem taka manie ze jak juz kupilem jakies auto to juz zostawalo.W sumie bylo scorpio 2.9 cosworth sierra rs cosworth pasek i xj40.I tym bardziej juz nie bylo pieniedzy na mustanga bo myslelismy o dziecku .

Choina:
Trzeba było sprzedać dzieciaka na Ebayu i kupic Mustanga.
Nie wiem po ile chodzą dzieci w UK, ale w Polsce wystarczyłoby na ta Mustangi nawet albo i trzy.

EMIL:

--- Cytat: Choina w Czerwiec 23, 2009, 18:33:20 pm ---Trzeba było sprzedać dzieciaka na Ebayu i kupic Mustanga.
Nie wiem po ile chodzą dzieci w UK, ale w Polsce wystarczyłoby na ta Mustangi nawet albo i trzy.

--- Koniec cytatu ---
To sprzedaj swoje.Aswoja droga to co napisales to wcale nie jest zabawne.I ciesz sie ze ciebie nie sprzedali na Ebayu.

Choina:
Kurde, traf chciał że mam akurat Jaga i Mustanga.
Ale jakbym stał przed wyborem Mustang Vs. Dziecko ciężko bym się zastanawaił.

Pomyśl dobrze. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej