Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Obroty do 3tyś i Cruise not Available

<< < (3/5) > >>

voitec:
Całe szczęście, może być też tak, że tani w zakupie, nie zniszczy budżetu ;)
Katalizator się regeneruje za 500zł :) Nie ma sensu wycinać.

szpadel68:
Aaaa widzisz, bo jak dobrze kupisz to kieszeni nie wydrenuje. Kolejna sprawa to te wspomniane 500 zł. Boooo...ile kosztuje wymiana świec w V6? Chodzi mi o to że w niektórych sytuacjach to spore nadszarpnięcie budżetu. A gdzie dyfer, a gdzie łożyska, a gdzie amory...rozumiesz? Jak kupujesz auto "ze starej, górnej półki" to czy tak czy siak w ktorymś momencie musisz zapłacić...

Pzdr.

voitec:

--- Cytat: szpadel68 w Styczeń 27, 2021, 12:30:05 pm ---ile kosztuje wymiana świec w V6? Chodzi mi o to że w niektórych sytuacjach to spore nadszarpnięcie budżetu. A gdzie dyfer, a gdzie łożyska, a gdzie amory...rozumiesz? Jak kupujesz auto "ze starej, górnej półki" to czy tak czy siak w ktorymś momencie musisz zapłacić...
--- Koniec cytatu ---
Wymiana świec, kosztuje tyle co świece, i 30 minut mojego wolnego czasu :) Dyfra pewnie nikt nigdy nie kupi nowego, a wymiana oleju, to też koszt oleju + 2h mojego czasu. Amory można kupić po 110zł/szt ;) Generalnie rozumiem Twój przekaz, trochę trolluję, bo ja robię sobie sam, więc nie płacę za usługę premium, bo to przecież marka premium jest :P

szpadel68:
He he, to tak jak ja. Kupuję części dedykowane, ale wymianę robię sobie sam. Oczywiście czasem tak jak wymiana sprzęgła to niestety posiłkuję się znajomym mechanikiem. Dlatego też zakupiłem warsztatowy interfejs, czy całe góry narzędzi. Nie dotyczy do tylko i wyłącznie Jaga tylko całej stajni  ;D Z drugiej też strony przezabawną sytuacją jest naprawianie własne samochodów klasy premium. I nie mówię tu o "Januszowaniu"... w każdym razie łącze pasję do motoryzacji z oszczędnościami, które z tego wynikają...a Trolli się nie boję  :-yipee

kamilos_sid:

--- Cytat: voitec w Styczeń 28, 2021, 18:18:17 pm ---
--- Cytat: szpadel68 w Styczeń 27, 2021, 12:30:05 pm ---ile kosztuje wymiana świec w V6? Chodzi mi o to że w niektórych sytuacjach to spore nadszarpnięcie budżetu. A gdzie dyfer, a gdzie łożyska, a gdzie amory...rozumiesz? Jak kupujesz auto "ze starej, górnej półki" to czy tak czy siak w ktorymś momencie musisz zapłacić...
--- Koniec cytatu ---
Wymiana świec, kosztuje tyle co świece, i 30 minut mojego wolnego czasu :) Dyfra pewnie nikt nigdy nie kupi nowego, a wymiana oleju, to też koszt oleju + 2h mojego czasu. Amory można kupić po 110zł/szt ;) Generalnie rozumiem Twój przekaz, trochę trolluję, bo ja robię sobie sam, więc nie płacę za usługę premium, bo to przecież marka premium jest :P

--- Koniec cytatu ---
Dobry masz czas!! mnie nie udało się zejść z wymianą świec poniżej 40 minut (oczywiście w V6)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej