Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
skiper na forum
skiper:
w ślad za moją "kotką" karnie melduję się na forum :-V
jak la..... coś tam napisała w poprzednim poscie posiadamy przepięknego groszkowego XJ6 z 85 roku po kompleksowej renowacji.
przygodę z JCP zaczęliśmy od wysokiego C, czyli prezentacji na Walnym
jak wynika z aviatora nie spędzamy weekendów w fotelu przed telewizorem, lecz raczej w towarzystwie "lubiących życie inaczej"
z tego powodu spędziliśmy wczoraj czadowy wieczór i mam nadzieję z wzajemnością ;D
osobiście przyłożyliśmy rękę do wyboru nowego Prezesa choć w tym przypadku Prezes to jak wiadomo Zyrcia
bez cienia złośliwości nowa Prezesowa powinna mieć nowy nik "BabaJaga"
:-tylko
ja$:
skiper witamy CIE serdecznie.... :-V :-V
qbaty:
skiper i la... coś tam ;) - witajcie na forum
Napiszcie proszę coś więcej o renowacji Waszego kotka - ile trwała, jaki był zakres renowacji, kto wykonywał poszczególne prace, koszty, jakieś zdjęcia... Właśnie kupiłem XJ z 1984 i moim marzeniem jest doprowadzenie go do pięknego stanu. Zdaję sobie sprawę, że długa droga przede mną, ale Wasza relacja na pewno trochę mnie na nią przygotuje. Mam nadzieję, że będzie jakaś okazja, żeby się spotkać i popodziwiać Waszego kocurka.
jaguarofan:
Skiperze mily witam Cie "na-forumowo" choc mialem okazje poznac Cie osobiscie jesli sie nie myle z Malzonka na dodatek... gdybys nie kojarzyl kto pisze to sa dwie mozliwosci:
a) ostatnia osoba po lewej stronie Zyrci (w kacie - mam nadzieje ze nie za kare :) )
b) jedyna osoba robiaca zdjecia :)
pozdrawiam serdecznie i ... do nastepnego
Arkadiusz
bombki:
witaj, a jednak wszystko idzie ku lepszemu skoro po walnym nadal chcesz się utożsamiać z grupą JCP ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej