Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Co to za wtyczka
Rafi:
Ta wtyczka 4 pinowa jest do subwoofera, a sam subwoofer powienien być w miejscu koła zapasowego.
anutemix:
Chętnie się podłącze do tematu. Też chcę podrasować trochę audio. Może ktoś może podpowiedzieć gdzie znajdę speca od audio w Warszawie lub okolicach . Znalazłem jednego w Markach tylko zażyczył sobie ok 25k zł, trochę drogo:-D
raf406:
--- Cytat: Rafi w Listopad 25, 2020, 08:30:14 am ---Ta wtyczka 4 pinowa jest do subwoofera, a sam subwoofer powienien być w miejscu koła zapasowego.
--- Koniec cytatu ---
no to do subwoofera czy Kabel serwisowy, używany podczas pierwszego transportu do punktu sprzedaży.
wolung:
--- Cytat: raf406 w Listopad 27, 2020, 14:16:48 pm ---
--- Cytat: Rafi w Listopad 25, 2020, 08:30:14 am ---Ta wtyczka 4 pinowa jest do subwoofera, a sam subwoofer powienien być w miejscu koła zapasowego.
--- Koniec cytatu ---
no to do subwoofera czy Kabel serwisowy, używany podczas pierwszego transportu do punktu sprzedaży.
--- Koniec cytatu ---
Chyba pozostaje podłączyć subwoofer i sprawdzić czy zadziała. Raczej nie powinno się nić zepsuć, ale z kotami różnie bywa :- pojecia
raf406:
A wiec tak wtyczka ta jest faktycznie do subwoofera ale u mnie nie działa ponieważ nie posiadam wersji nagłośnienia BOWERS&WILKINS i nie było fabrycznie chyba subwoofera w bagażniku.
Przemierzyłem wtyczke i podłączona jest do niebieskiej wtyczki w zmacniaczu gdzieś w dolnym rzędzie juz nie pamiętam nie dochodzi do niej sygnał z radio bo nie ma takiej opcji w radio przesyłam zdiecie ( nie ma sterowania na suba)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej