Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Zdjecia mojego kota.....
P.szczesniak:
Hej naughtycat23 koszt wykonania tego bagażnika to łącznie 1200zł.Tak dobrze widzisz po rejstarcjach jestem "scyzorykiem" z Kielc,chociaż samochód zarejstrowany jest pod Kielcami tam gdzie mieszkają rodzice.A Ty skąd dokladnie jesteś??????
ja$:
ładny kotek - :-V :-V-gratuluje :-za
naughtycat23:
Przepraszam że tak póżno odpisuję - ja teraz mieszkam w okolicach Wawki ale cóż scyzorykiem jestem tak czy siak od urodzenia chociaż niedługo zabawiłem w rodzinnym mieście Zawsze miło wiedzieć że jest scyzoryk który ma kota na punkcie kotów a zresztą z czystą ciekawościa i przyjemnością pooglądałbym Twojego XJA???? Co Ty na to żeby spotkać sięprzy najbliższej okazji chociąz jeszcze nie mam pojęcia kiedy to będzie ???? Pozdrawiam :-V
P.szczesniak:
naughtycat23 serdecznie zapraszam do spotkania i oglądania mojego kota.Podaj jakiś termin i jakoś się umówimy.Ja też ogladałem Twojego kota na zdjęciach fajny kotek :-super z bardzo ciekawą historią.Częst bywam w Wawie służbowo ,ale niestety nie Jagiem.
naughtycat23:
Coprawda jeszcze nie planowałem wyjazdu w rodzinne strony ale jak tylko będe znal termin napewno odezwe się tutaj czy na privie pozdrawiam :-V
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej