Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Serwis nie ufaj bezgranicznie !
Himek:
Nie będę otwierał nowego tematu, tylko nowy wątek c.d. dotyczący salonu/serwisu, a mianowicie że autko kupiłem u nich, więc jest pełna dokumentacja serwisu. Jako nowy właściciel poprosiłem o wydruk papierowy historii serwisowej mojego kocura, i co usłyszałem, że polityka marki Jaguar a co za tym idzie salonu nie przewiduje udzielania takich informacji w formie drukowanej, tylko na miejscu w Salonie w formie ustnej.Jak dla mnie to jest niezrozumiałe podejście do klienta. :- pojecia
Kochani piszcie jakie Wy macie doświadczenia i co o tej sytuacji myślicie?
rmazurek:
Jak podasz VIN (ostatnie 8 znakow) to moge sprawdzic historie w TOPIX
brawet:
Przeglądy możesz sprawdzić tu https://osh.jaguar.com
piotrrf:
--- Cytat: Himek w Październik 20, 2020, 09:50:33 am ---Nie będę otwierał nowego tematu, tylko nowy wątek c.d. dotyczący salonu/serwisu, a mianowicie że autko kupiłem u nich, więc jest pełna dokumentacja serwisu. Jako nowy właściciel poprosiłem o wydruk papierowy historii serwisowej mojego kocura, i co usłyszałem, że polityka marki Jaguar a co za tym idzie salonu nie przewiduje udzielania takich informacji w formie drukowanej, tylko na miejscu w Salonie w formie ustnej.Jak dla mnie to jest niezrozumiałe podejście do klienta. :- pojecia
Kochani piszcie jakie Wy macie doświadczenia i co o tej sytuacji myślicie?
--- Koniec cytatu ---
Mialem podobnie.
Oczywiscie moglem sprawdzic przeglady ale chcialem sie dowiedziec wiecej.Interesowaly mnie np.akcje serwisowe.
Odpowiedz lakoniczna...gdyby nie byly zrobione ,to bysmy auta nie wydali klientowi.
Na pytanie a co dokladnie zrobiliscie? Tajemnica ..No moze troche to inaczej brzmialo ale na to samo wyszlo.
Kamil1:
Zanim kupiłem obecnego Jaguara sprawdzałem 3 inne, w autoryzowanych salonach. Każdy coś ukrywał, nie chciał udostępniać pełnej historii i później okazywało się, że wszystkie były bite, a szczególnie chcieli mnie oszukać w car Master w Krakowie- szkody na 30tys zl. Przy używanym warto sprawdzać raport VIN , bo to chyba najbardziej wiarygodne źródło.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej