Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Kiedy serwis
Jaccom:
Wszystko zależne od kierowcy. Jak ktoś ma rozum i potrafi szanować auto zamiast but w podłogę i za chwile hamowanie bo czerwone. to i 100L na 100km spali.
Mi wystarczy tryb eko w mieście normal też jest ok ale na miasto wystarcza eko i normal więcej nie trzeba. Każdego doganiam na następnych światłach pozostaje zadać sobie pytanie po cholerę tak gonić ? jak wykorzystasz ten czas stojąc w korku lub na czerwonym
Moje spalanie według historii pojazdu 5,5/100km w trasie
Płynna jazda co prawda auto ma dopiero 20k km przebiegu więc
Autocasco za 3180 zł do wartości 130 tysięcy
Przy czym auto kupione poniżej 80K
Zbyszek01:
--- Cytat: Luke37 w Wrzesień 21, 2020, 18:26:18 pm ---Ubezpieczone. Generali 4100 zł suma ubezpieczenia 98 tys . Moge śmigac. Teraz tylko zimówki trzeba zakupic.
--- Koniec cytatu ---
Mnie w Generali wpisali najniższą sumę jaką mogli chociaż kupiłem taniej a wyszło
Luke37:
Czyli jako Olej wreszcie lac? do 20 d?
Zbyszek01:
Mądra książka podpowiada zgodne z normą
Luke37:
Witam jestem Jaguar po serwisie:
OBD wykazał usterki;
P0341 - która interesuje mnie najbardziej( cos wspominal mechanik ze wygląda na wyciagniety lancuch rozrzadu ale moze tylko czujnik połozenia jest do wymiany)
B12CD(Sterownik stabilizacji napiecia) ???
U2300 ??????Nie wiem co to
U0010 ???? Cos z Audio
No i wyszło ze grzałki od podgrzewania siedzen przednich do wymiany. Ale to akurat miałem na uwadzę. Może tylko napiszecie gdzie w tójmiescie sie tym mogą zając (chodzi o wymiane grzałek w siedzeniach)
Napiszcie pare słow czy ktos miał podobne błedy i co to było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej