Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)

Zdalne uruchamianie pojazdu

<< < (2/4) > >>

M737:
jeśli się da to kolega Pierun zapewne to zrobi, jak on nie zrobi to znaczy że się nie da
mam tą skrzyneczkę w bagażniku ale nie używam takich funkci, btw... jak oni to zamontowali...

Zbyszek01:

--- Cytat: Robik w Wrzesień 16, 2020, 15:52:29 pm ---Mam modul, mam karte sim i tym samym wifi na pokladzie. Dodatkowo posiadam aktywna subskrypcje dla aplikacji jaguar in control, moge sprawdzac pokonane trasy, miejsce aktualnego postoju, stan licznika, ilosc paliwa itp.,moge rowniez zdalnie z dowolnego miejsca otworzyc auto, zamknac i zabezpieczyc alarmem. Niestety na terenie RP nie mam opcji zdalnego regulowania temperatury w srodku .Rozumiem ze nie da sie w jakikolwiek sposob obejsc tej drobnej niedoskonalosci ;)

--- Koniec cytatu ---
Odkopuje dawny temat.
Działałeś coś w kwestii zdalnego uruchamiania?
Idzie zima i fajnie by było wsiadać do ciepłego auta  ;D

Robik:
Nie kontynuowalem tematu, ale biorac pod uwage to ze funkcja jest zalezna od rynku, na ktory trafialo auto do pierwszej sprzedazy po wgraniu softu powinno ruszyc. ZigZac moglby sie w tym zakresie wypowiedziec.

Zbyszek01:
Nie wiem czy samo wgranie softu załatwi sprawę, to musi się pojawić w aplikacji czyli musi być połączone z bazą a tu już VIN może Cię nie dopuścić.

Wysłane z iPhone

deCastelano:
Też mam wątpliwość - w końcu w drugą stronę to tak nie działa. Po wgraniu europejskiego softu opcja nie znika z aut zza oceanu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej