Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Zakup XF

<< < (4/7) > >>

GTS.ELMER:
Siła kompromisu.....tzn jakiś trzeba znaleźć, używane to używane.
Mówiłem, że nigdy nie będę jeździł pewnym kolorem i z jasnym drewnem  (bo podobne do mebli "Bodzio")....
...no i 3 lata wybredzania zrobiły swoje....mam niechciany kolor z "Bodziem" w środku  i zwaliście mi się to teraz podoba....i to był własnie ten kompromis.
 Sprawy wyglądu można jeszcze jakoś przeżyć, ale nie  ma kompromisu jak się ma do czynienia z dobrze wyglądającym wrakiem.   
Tak więc Tomaszu D!!!!!!....Twój kot gdzieś tam jeździ i pewnie niedługo bedzie twój.

zbychuro:
Mazurek, tak auto jest do sprzedaży już ponad rok, od czasu kiedy kupiłem x260. Rok temu miałem cenę 80 tys bo auto jest pewne, super zadbane i po prostu nie spieszyło mi się z sprzedażą, teraz stoi sobie w garażu podłączone pod aut. ładowarkę i czeka. Może cenę trzeba podwyższyć? Bo rynek aut używanych jest nienormalny super auto od pasjonata stoi a idą złomy po przejsciach, znam kilka takich zrobionych z dwóch i poszły w lekko niższej cenie. Ja się z tych kupców mogę śmiać bo się nieźle wpakowali. Mam trzy Jagi i jeszcze inne auta i moto tak że oko cieszy. Jak się znajdzie znawca podobny do mnie to auto pójdzie.

Tomasz D:

--- Cytat: GTS.ELMER w Sierpień 24, 2020, 20:37:03 pm ---Siła kompromisu.....tzn jakiś trzeba znaleźć

--- Koniec cytatu ---

Ależ oczywiście ;)
Mam jakieś warunki brzegowe, ale jestem gotów ustąpić w pewnych kwestiach, bo rynek na te samochody nie jest duży i zbytniego wyboru nie ma.
Np. wolałbym jasne wnętrze, ale czarne też jestem w stanie zaakceptować.
Historia samochodu jest bardzo ważna i tutaj raczej nie mam pola do kompromisu.
No i budżet to podstawa.
Najlepiej oczywiście byłoby kupić nowy w konfiguracji pod siebie. Wtedy jedynym czynnikiem decydującym jest kasa.

Tomasz

SilverAG:
Witam Szanownych Członków Forum.

Chciałbym powiedzieć, że jestem nowym użytkownikiem, ale nie jestem. Jakiś czas temu byłem czynnym użytkownikiem forum, ale moje konto zniknęło :-(

W dniu 20 sierpnia zakończyła się moja 3,5 letnia przygoda z X-Typem :-( Samochód sprzedałem czystym przypadkiem, bez przekonania :-( Ale znalazł się chętny, więc trzeba iść dalej do przodu. A właściwie jechać...

Aktualnie myślę o XE - jak dla mnie najlepszy wybór jeśli chodzi o wielkość.

Zbychuro - o dziwo zainteresował mnie Twój Jaguar. Widziałem go w ogłoszeniach, chociaż XF nie do końca jest w kręgu mojego zainteresowania (ciut za duży).

W każdym razie - rozglądam się i chętnie dowiem się jak najwięcej o XE.

Pozdrawiam wszystkich.

zbychuro:
Silver AG chciałem Tobie odpowiedzieć ale masz pełna skrzynkę, możesz do mnie zadzwonić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej