Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

XJ 40 - Klasyk z wadami (mówi Auto Świat)

<< < (6/7) > >>

KRISS:

--- Cytat: magic w Lipiec 18, 2009, 23:16:24 pm ---
--- Cytat: _radzio1 w Lipiec 17, 2009, 10:08:45 am ---a moze napiszmy do tego znawcy kotow jakim trupem jeździ na codzien jesli oczywiście jakies auto posiada  :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---
Nie wiesz? Passatem w dieselu :-hehe :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---
błąd - prasówkami. Samochodami udostępnianymi przez importerów/dilerów do testów dziennikarskich...

magic:

--- Cytat: KRISS w Lipiec 19, 2009, 09:20:12 am ---
--- Cytat: magic w Lipiec 18, 2009, 23:16:24 pm ---
--- Cytat: _radzio1 w Lipiec 17, 2009, 10:08:45 am ---a moze napiszmy do tego znawcy kotow jakim trupem jeździ na codzien jesli oczywiście jakies auto posiada  :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---
Nie wiesz? Passatem w dieselu :-hehe :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---
błąd - prasówkami. Samochodami udostępnianymi przez importerów/dilerów do testów dziennikarskich...

--- Koniec cytatu ---
Czyli głównie Passatami w dieselu :-hehe :-hehe :-hehe

peres20:
heh fantazja redaktorów nie zna granic. pracowałem troche jak mechanik samochodów szczególenie VW itp, to powiem tak auta co dzien nowe do roboty a moj kociaczek sobie co dzien stał przed warsztatem przez prawie rok bo do pracy dojezdzałem i palcem nie dotkłem sie do niego czeasem wydawało sie ze sie podsmiewa troszeczke z VW ;D. wiec tak to juz jest z tymi pismakami >:(. Pozdrawiam :-R

maciek:
Kochani,

Dobrze wiemy, że eksploatacja samochodu ciągnie za sobą pewne wydatki i dobrze wiemy, że eksploatacja jagów do tanich nie należy - ja w swoim wymieniałem już 2 razy komplet gumek w zawieszeniu (oryginał!!), ale co tu dużo pisać, pewne elementy są nie do zdarcia i Ci którzy jeżdżą swoimi kotami na codzień wiedzą, że koty nie zawodzą. A zresztą nawet jakby zawodziły to i tak będziemy nimi jeździć!!! Bo są np. inne marki, beemwu, folkswagen :) itp. ale tylko w jagu po ciężkiej pracy człowiek siada na "kanapie" przy "kredensie" przed "telewizorem" i odpoczywa, nawet jak jakiś baran zajedzie mu drogę, albo próbuje się ścigać na światłach - stoicki spokój, siedzisz sobie wygodnie, wiesz że masz ponad 200KM pod maską a nie jak oni po parę siwków z małej pojemności.. :)
Jag to Jag, jeżeli ktoś raz spróbuje nigdy się od tej marki nie uwolni!! :))
 :-tylko

Chris:
 :-za......BRAWOOOOOO!!!!!.... :-tylko pzdr.Chris XJ40.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej